Kövess minket!
  
     

Színvonalas vendéglátás minőségi szeletelőgépekkel

Színvonalas vendéglátás minőségi szeletelőgépekkel
2017, augusztus 22.

Vendéglátóhelyet nyit, ahol különféle ételekkel várja majd vendégeit, és szüksége van a legkorszerűbb eszközökre? Netán nincs megelégedve jelenleg használatos konyhai készülékeivel és újak beszerzésén gondolkodik? Tapadásmentes, hosszútávon is megbízható szeletelőgép alkalmazásával nagymértékben hozzájárulhat a színvonalas és gyors kiszolgáláshoz.

A szeletelőgép azon eszközök közé tartozik, ami nélkül sem élelmiszerboltban, sem pedig a vendéglátás különböző területein nem végezhetjük a munkánkat hatékonyan. Minél több vásárlót vagy vendéget kell kiszolgálnunk, annál inkább szükségünk van azokra a minőségi készülékekre, amelyekkel a termékeket nagy mennyiségben is szeletelhetjük. Kevesebb idő ráfordításával végezhetjük el teendőinket, ha igényeinknek megfelelő, könnyedén használható, akár többféle áru szeletelésére is alkalmas szeletelőgépet használunk. A MA-GA szeletelőgépek sokféle kivitelben állnak rendelkezésre, így egyéni elképzelésünk és tevékenységünk szerint választhatjuk ki azt a készüléket, ami számunkra a legmegfelelőbb.

Rendkívül megbízható, az EU szabványoknak teljes mértékben megfelelő szeletelőgépekkel várjuk a Kőlux Kft.-nél! Rozsdamentes acélból készült MA-GA szeletelőgépeink maximálisan eleget tesznek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. Áramszünet esetén nem kell aggódnia az emberi közreműködés nélküli újraindulástól, ugyanis ezt megakadályozza a készülékeinkben megtalálható biztonsági relé. Az egyedi bevonat pedig nagyszerűen biztosítja a tapadásmentes szeletelést. Tekintse meg széles termékkínálatunkat, és olvasson részletesen a tőlünk rendelhető eszközök tulajdonságairól a www.ma-ga.hu internetes oldalunkon!

Alkalmazzon nap, mint nap egyszerűen használható, minden szempontból előnyös, kiválóan működő szeletelőgépet! Kérje tanácsunkat annak érdekében, hogy az Ön számára leghatékonyabb készüléket tudja kiválasztani! Kérdései esetén, és megrendelés céljából hívjon minket bizalommal a 06-20-957-4553-mas telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@ma-ga.hu címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tudnivalók a Crocs papucsok előnyeiről
Tudnivalók a Crocs papucsok előnyeiről

A Crocs papucsok pár évvel ezelőtt robbantak be a lábbelik piacára, és megjelenésüket követően szinte azonnal népszerűvé váltak. A papucsok...

Close