Kövess minket!
  
     

Szerezzen különleges élményt gyermekének nyári lovas táborral!

Szerezzen különleges élményt gyermekének nyári lovas táborral!
2017, május 24.

A gyermekkor a felhőtlen boldogságról és az élménydús nyarakról szól, arról, hogy a kicsik jól érezzék magukat a bőrükben, új dolgokat ismerjenek meg, és aktívan töltsék a szabadidejüket. Persze erre számos lehetőség van, a sport, a táborok, de akár a családi kirándulások, nyaralások is. Ami igazán fontos, hogy az élmények egy olyan tapasztalatot adjanak a gyermeknek, ami a későbbiekben pozitívan hat majd rá, és sokat tanulhat belőle. Erre a célra mi sem lehetne alkalmasabb, mint egy lovas tábor?

Egy lovas táborban a gyerekek nagyon értékes tapasztalatokat szerezhetnek számos olyan dologgal kapcsolatban, ami jól jöhet az életben. Az állatok szeretete mindenképp jó tulajdonság, de ha egy kicsit tovább boncolgatjuk a dolgot, ez nem áll meg ennyiben. Az állatok szeretete, ezen belül a lovaglás, azaz az állattal való együttműködés nagyban fejleszti az érzelmi intelligenciát, ami szinte az élet minden területén fontos. Továbbá a lovakkal kapcsolatos teendők ellátása nagyban hozzájárul a logikai érzékük és a kötelességtudatuk fejlődéséhez. Mindezt persze észre sem veszik gyermekeink, hiszen a lovas tábor minden percében jól érzik magukat, és minden lehetőségük adott az önfeledt szórakozásra a többi gyerekkel! Egy nyári lovas tábor tehát minden szempontból kifizetődő, ha azt szeretnénk, hogy gyermekünk játszva tanuljon, és új élményeket szerezzen!

Gyermeke garantáltan remekül fogja érezni magát nyári lovas táborunkban! Színes program kínálattal, gyakorlott szakemberekkel, és olyan lovas programokkal várjuk, melyekben garantáltan örömét leli majd! Látogasson el honlapunkra, a www.seszi.hu –ra, és tekintse meg lovas táborunk programjait és részleteit!

Ha kérdései merültek fel, forduljon hozzánk bátran a +36 20 941 5505 telefonszámon, valamint az info@seszi.hu e-mail címen! Ne feledje, egy nyári lovas tábor kihagyhatatlan élmény minden gyerkőc számára!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Munkába áll az Y generáció – Hogyan motiváljuk őket?
Munkába áll az Y generáció – Hogyan motiváljuk őket?

Y generációhoz tartoznak azok az emberek, akik 1980-2000 között születettek, egy részük már jó ideje jelen van a munkaerőpiacon. Néhány...

Close