Kövess minket!
  
     

Szeretne jobban elmerülni a lovak világában? Éljen az új lehetőségekkel!

Szeretne jobban elmerülni a lovak világában? Éljen az új lehetőségekkel!
2018, január 2.

Manapság kiemelt figyelem övezi azokat a szakmákat, amelyekben a szakemberek elmerülhetnek az állat- és növényvilágban, így nem véletlen, hogy a lovastúra vezetői képzés előkelő helyet foglal el a népszerű oktatások listáján. Mivel minden szempontból sikeres képzésről van szó, ennek hatására új lehetőségek nyílnak a jövőben, ami a lovas szakmákat illeti!

Hamarosan már nemcsak lovastúra vezetői képzésen vehetnek részt a tanulni vágyó emberek, hanem lovász, vagy lovasedző oktatáson is, így a későbbiekben nagy szaktudású, tapasztalt szakemberek foglalkozhatnak a lovakkal, legyen szó gazdasági, vagy szórakoztatóipari területről. A lovász és a lovasedző képzésen olyan gyakorlati és elméleti tudást sajátíthatnak el a résztvevők, ami valójában a szakmai rátermettségre készíti fel őket. Ennek köszönhetően a tanfolyam elvégzése után szinte azonnal el fognak tudni helyezkedni választott területükön. Ahhoz, hogy valaki részt vehessen a lovász, vagy a lovasedző képzésen, minimális tapasztalattal és ismerettel kell rendelkeznie az állatokat illetően, hiszen sokan félnek a lovaktól, a tanfolyamokon pedig ennek leküzdésére már nem lesz idő, hiszen a tananyagtól vonná el az időt!

Mivel induló képzésekről van szó, érdemes telefonon, vagy e-mail formájában érdeklődni a részletekről, így még időben el tudja dönteni, hogy valójában szeretné-e elvégezni a lovász, vagy lovasedző tanfolyamokat, de ha igazán előnyös helyzetbe szeretne kerülni, és már megvan a kellő tapasztalata a lovak terén, nem érdemes kihagynia a részvételt!

A hamarosan induló lovasedző és lovász képzésekről a Tapis Oktatási Központban érdeklődhet! Tanfolyamaink magas színvonalat képviselnek, egykori diákjaink csakis pozitív tapasztalatokról számolnak be! Oktatóközpontunkról honlapunkon tájékozódhat, amit a www.tapis-oktatas.com címen érhet el! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-779-8156-os számon, vagy írjon e-mailt az info@tapis-oktatas.com címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Készüljön már most a farsangra! Vásároljon arcmatricát!
Készüljön már most a farsangra! Vásároljon arcmatricát!

A farsang az ünnepek közül a legszínesebb és legváltozatosabb esemény, ugyanis ilyenkor mindenki más bőrébe bújhat. Egyesek igazán megdöbbentő vagy...

Close