Kövess minket!
  
     

Szépségápolás

Szépségápolás
2014, március 31.

Minden magára adó nő szereti, ha szép – ez olyan örökérvényű törvény, minthogy esik az eső, vagy süt a Nap. Tavasszal az éledő napfény is sokat segíthet bőrünk egészséges színét és állapotát visszanyerni, de magunk se feledkezzünk meg a helyes bőrápolásról.

Először is nagyon fontos, hogy arcunkat mindennap megmossuk; a reggeli felfrissítés lendületet ad a nap elkezdéséhez, az esti pedig megszabadít minket a szennyeződésektől, és természetesen sminkkel egyébként sem szabad aludni.

Fontos az erős napsütés elleni védelem, illetve sok mindent megkönnyíthet, ha különböző kenőcseink tartalmaznak fényvédőt. Ha folyamatosan ki van téve bőrünk a napsütésnek, akkor érdemes többször is bekenni napközben, és ne feledjük: ez nem csak a nyári hónapokra igaz!

Továbbá étkezéssel is hozzájárulhatunk arcunk bőrének ápolásához. Fogyasszunk sok zöldséget, és igyunk zöld teát, ugyanis ezek mind hozzájárulnak a bőr öregedésének lassításához, továbbá semlegesítik a bőrsejtet rongáló anyagokat.

Ne feledkezzünk meg róla, hogy az egészséges bőr alapja a pihentető alvás, friss levegő, mozgás, továbbá a stressz csökkentése is!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
egyéb1
Fogyókúra

Hamarosan itt a bikini szezon, egy nő számára ilyenkor fontos, hogy a legjobb formáját hozza. A kellemes tavaszi időszak beköszöntével...

Close