Kövess minket!
  
     

Szemkörnyék ápolás az üde tekintetekért!

Szemkörnyék ápolás az üde tekintetekért!
2015, június 2.

Amikor reggel a tükörbe nézünk, nincs is szörnyűbb látvány a karikás, duzzadt szemeknél. Kialakulásának többféle oka ismert: fáradság, folyadékhiány, megerőltetés, egészségügyi problémák, de sajnos örökletes hajlam is előfordulhat. Legideálisabb, ha a kellemetlenség eredetét keressük meg, majd célirányosan kezeljük azt. Azonban nem szabad azt sem elfelejteni, hogy átmeneti segítségre is szükségünk lehet.

Ekkor jöhetnek számításba a már jól ismert és hatékony szemkörnyék ápoló krémek. Egy jól felszívódó, könnyű állagú krém, kisimíthatja a szemkörnyék bőrét, és csökkentheti a sötét karikákat. Puhítja és védi bőrt, ezáltal elősegítve a regenerálódást. A szemkörnyék ápolótól a szemkörnyék bőre élettel telibb lesz, csökkennek a ráncok, a bőr simább és ragyogóbb lesz. A fáradság tüneteit szinte azonnal megszüntethetjük, ha egy minőségi terméket választunk a kezelésre.

A Rémy Laure professzionális kozmetikai termékcsalád, amely széles kínálattal várja a hölgyek, de akár az urak érdeklődését is. 2005 óta elérhetőek termékeink, a vásárlói elégedettségünk pedig azóta töretlen. Egyedi sajátosságunk a peliodikus iszapok alkalmazása, melyet nemzetközi színteren a „Moortherapy” kifejezéssel illetnek.

Szemkörnyék ápoló választékunkból kiemelt érdeklődést mutatnak a nappali szemránc gélek, DNA szemkörnyék ápoló krémek, DNA szemhéj maszkok, valamint a szemkontúr szépítő krémek. Elérhető áron, a legjobb minőséggel szolgálhatunk Önnek, hogy minden nap üde tekintete legyen, hiszen a gondos ápolásért mindig hálás a bőrünk!

Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el www.remylaure-athome.hu weboldalunkra, és tájékozódjon termékeinkkel kapcsolatban, munkatársaink készséggel segítenek Önnek! Kérdéseit a 30/948-3359-es vagy a 30/349-3736-os telefonszámon teheti fel, de ellátogathat hozzánk akár személyesen is, Budapesten, a Lanka utca 22. szám alatt ér el bennünket! Folyamatos akciókkal várjuk érdeklődőinket, ezért ne habozzon, éljen a modern szépségipar lehetőségeivel!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
redonydiszkont.hu
Tegye csodaszéppé ablakait ablakpárkányokkal

A jó idő beköszöntével szinte kivétel nélkül mindenki szívesen tartózkodik a szabadban. Szeretünk gyönyörködni megújult, színes környezetünkben, és ilyenkor szívesen...

Close