Kövess minket!
  
     

Személyre szóló ajándékok szitanyomással

Személyre szóló ajándékok szitanyomással
2015, december 29.

Semmi ötlete nincs, hogy minek örülnének nagyon rokonai, munkatársai az ünnepek alkalmából? Ajándékozza meg őket olyan egyedi, személyre szóló, és ráadásul hasznos termékkel, amit biztos, hogy nagy örömmel fogadnak majd. A nyomtatás különféle lehetőségei, így a szitanyomás technológiája ebben segítségünkre lehet.

 

Az év egyik legkiemelkedőbb alkalma a karácsony, amikor mindenki szeretné meglepni valami különlegességgel a környezetében élőket. Nagyszerű ötlet olyan ajándékon gondolkodni, ami egyszerre személyre szabott, és a későbbi időkben sem lesz idejétmúlt. A nyomtatás számos fajtáját ismerhetjük, viszont némelyik csak bizonyos anyagokra alkalmazható. Gondolhatunk itt üvegre, textilre, műanyagra, és más egyéb típusokra. A szitanyomás technikájával bármilyen képet, feliratot nyomtattathatunk az általunk kiválasztott tárgyakra. Ha pohárra vagy bögrére kérjük a feladat megoldását, akkor akár több darabból álló készletet is rendelhetünk. A szitanyomással díszített tárgyakat bármilyen korú és nemű szeretteinek, kollégáinak bátran ajándékozhatja, hiszen ezekkel igazán egyedi meglepetést nyújthatunk számukra. A feliratok íródhatnak névről, számról, éppen aktuális kifejezésekről. A képek pedig szólhatnak bármilyen témáról, ami közel áll ahhoz, akinek majd ezt szánjuk.

 

Korszerű technikával, a nyomtatás többféle módjával, így a szitanyomás remek lehetőségével egyaránt dolgoznak a Step Kft. munkatársai. Megteszünk mindent annak érdekében, hogy teljesítsük elképzeléseit úgy, hogy határidőt betartva kaphassa kézbe megrendelt termékeit. Igyekszünk pontosan, precízen, nagy odafigyeléssel végezni munkánkat, hogy teljes mértékben elégedetten távozzon tőlünk, és máskor is biztos legyen benne, hogy megbízható kezekben van a kérése. A www.stepkft.hu –n tájékozódhat az általunk végzett tevékenységekről. A szitanyomással, transzfernyomással, és más módokon igényelhető kreatív ajándékok minden korosztály arcára mosolyt csalhatnak.

 

Lepje meg szeretteit, munkatársait személyre szóló ajándékkal az ünnepekre! A szitanyomással készített meglepetések biztosan nagy örömet okoznak mindenki számára!

Megkeresésüket várjuk a következő elérhetőségeinken: info@stepkft.hu , vagy a 06-94-345234!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Medmis Intézet
Harc az asztma ellen

Kezdenek elviselhetetlenné válni az Önt gyötrő asztma hatásai, amelyek már túlmutatnak a kellemetlenségen? Szeretne mindent megtenni annak érdekében, hogy minél...

Close