Kövess minket!
  
     

Szaniterfal az óvodába

Szaniterfal az óvodába
2016, július 1.

Az óvoda az első olyan közeg, ahol a szüleinktől elvágva kell lennünk, és megismerkedünk sok-sok új baráttal. Magatartásmintákat tanulunk más gyermekektől, a pedagógusoktól, és rengeteg új tapasztalatra teszünk szert.

Az óvodában nem csak a megfelelő szocializáció a fontos, de a kényelem és a biztonság sem elhanyagolható tényezők. Mind olyan óvodába szeretnénk beíratni gyermekünket, ahol tudjuk, hogy biztonságban lesz, míg érte nem megyünk munka után. Az óvodák különböző helyiségeit szerencsére megpróbálják teljesen gyerek biztossá kialakítani, hogy a lehető legjobban védve legyenek a csemetéink az intézményben.

A kis, 3-6 éves gyermekek még nagyon sok dolgot nem tudnak, minden új dolgot meg szeretnének megtapasztalni és kipróbálni, ezért nagyon fontos, hogy a veszélyesebb helységekben is biztonságot nyújthasson az óvoda. Ilyen például a mosdóhelyiség. A mosdó a gyermek mindennapi veszélyforrása lehet, amennyiben nem megfelelő az óvoda ellátottsága. A forró víz, az éles sarkok, a túl szűk terek, a kis kiálló fém elemek. Ezért fontos az is, hogy megfelelően legyenek elválasztva egymástól a wc-k, illetve a mosdó is lehetőleg lekerekített és sima legyen. Erre tökéletes megoldás lehet egy modern szaniter elválasztófal, a tömör laminált lapos vagy a modern ásványi lapos pultok.

Valószínűleg a lehető legolcsóbb megoldást fogja minden óvoda választani, de egy ilyen intézménynek előre kell gondolkodnia. Gondolnia kell a védelemre, a higiéniára és a minőségre is. Nem kifizetődő, hogyha a legolcsóbb szaniter elválasztó már a következő években elkezd megrongálódni, ezzel potenciális veszélyforrást jelentve a gyermekek számára.

Mint felelős szülő javasolja Ön is a minőségi szaniterfalakat és a biztonságos pultokat óvodája személyzetének! Ha Ön óvodai dolgozó, biztosan szeretné jobb körülmények között végezni a munkáját. Ennek érdekében tegyen egy próbát és látogasson el a www.schaefer.hu weboldalra! Garantáltan nem fogja megbánni! Amennyiben szeretne ajánlatot kérni, esetleg bármilyen kérdése merülne fel, készségesen válaszolunk Önnek a wcfal@ablaknet.hu e-mail címünkön! Telefonon is hívhat minket a +36 1 354 1800, vagy a +36 1 354 1803-as számunkon!

A gyermekek számára is tökéletesen biztonságos fürdőszobáért válasszon minket!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
sportruhabolt.hu_16jun
Legyen sportosan csinos!

Mackó nadrág, sportcipő, valamilyen sportklub logójával ellátott pulcsi, vagy kardigán. Mindannyian jól ismerjük a sportosan igénytelen nő képét. Bizonyára mindenki...

Close