Kövess minket!
  
     

Sminktetoválás, avagy hogyan legyünk még vonzóbbak?

Sminktetoválás, avagy hogyan legyünk még vonzóbbak?
2016, július 1.

Két féle férfi típus létezik: aki a természetes szépséget kedveli, s aki szereti, ha egy nő a legtöbbet hozza ki szépségéből. Azonban ne feledjünk valamit! A természetes és a “csinált” vagy “mű” nő között hatalmas különbség van. A természetes nők is sminkelnek, és igyekeznek a sminktermékekkel, vagy egyéb módszerekkel kifejezni önmagukat.

A sminktetoválás ma már egy igazán elterjedt formája a női szépség kiteljesedésére és korrigálására. Úton-útfélen találkozhatunk szemöldöktetoválással, szemhéjtetoválással, vagy szájtetoválással. A tetoválás hatása viszont (a nevéből is adódik) 1-2 évig, frissítésig, vagy eltávolításig tart.

A legtöbbeket foglalkoztató kérdés ebben a témakörben, hogy fájdalmas-e ez a beavatkozás (beavatkozás, hiszen a természetestől eltérő, a szervezetünkön elváltozást idéz elő)?
Nos, a sminktetoválás a mai technikákkal már egyáltalán nem nevezhető fájdalmasnak. Sokkalta kellemesebb érzés, mint a hagyományos tetoválás készíttetése, ellenben a hatása nem olyan hosszú. Érdemes a kozmetikai tetoválást csináltatónak elgondolkodnia azon, megéri-e neki, hogy nem kell minden reggel a szemöldöke kitöltésével bajlódnia?

Egy másik, rendkívül égető kérdés: hol mennyibe kerül?
Mindannyian szeretjük átgondolni, milyen terméket hol, mennyiért kaphatunk meg. Ugyanazért a termékért felesleges dupla annyit fizetni, ha máshol olcsóbb. A sminktetoválás esetében a legfontosabb, amire figyelni kell, hogy a végeredmény minőségi munka legyen, biztonságos, és a kozmetikus megfelelő szakértelemmel rendelkezzen. Ha ez drágább munkát eredményez, hát legyen!

Miért lesz kék, vagy pirosas valaki kozmetikai tetoválása?
A sminktetoválás nem tart örökké. Nem egyenlő a hagyományos tetoválással, bár hasonló technikával készül. Egy, legfeljebb Két éven belül a tetoválás elhalványul, kifakul, ezért frissíteni kell azt. A fekete sminktetoválás kék, a barna árnyalatú tetoválás pirosas színné alakul az évek folyamán. Ez a színelváltozás a pigmentek lebomlása miatt történik.

Előfordulhat, hogy adott okokból nem vagyunk megelégedve önmagunkkal és megjelenésünkkel, tehát szemöldökünkkel, napi sminkünkkel, szánk ívével.

Ha Ön is így érzi, keressen fel bátran a www.sminktetovalascentrum.hu weboldalamon, ahol bővebb információkban részesülhet! Ha nem talált választ kérdésére, hívjon bizalommal a +36 70 450 2319-es telefonszámomon! A sminktetoválás nem átok, hanem ajándék! Válassza Ön is ezt a remek kezelést, és szépüljön tartósan!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Használja ki az árnyékolók rengeteg előnyét!
Használja ki az árnyékolók rengeteg előnyét!

Igyekszik megteremteni otthonában a kellemes és barátságos körülményekhez szükséges feltételeket? Az árnyékolásról sem szabad megfeledkeznie, hiszen a forró nyári napokon...

Close