Kövess minket!
  
     

Segítség! A gyerekem ballag az óvodából! – Készüljön az iskolakezdésre!

Segítség! A gyerekem ballag az óvodából! – Készüljön az iskolakezdésre!
2017, április 24.

A gyerekek nagyon hamar felnőnek. Úgy érezzük, mintha tegnap lett volna, hogy először vittük bölcsődébe, óvodába, és most már arra készülünk, hogy belépjen az iskola világába. Az óvodai ballagás alkalmából szeretné gyermekét valami hasznos ajándékkal meglepni? Gondoljon már most a szeptemberre! Vegye meg most csemetéje iskola táskáját!

Gyermekének iskolai eszközeinek beszerzésére kellő figyelmet és időt fordítson! Elsősorban fontos, hogy gyermekének tetszenek az eszközök, ezzel is kedvet csinálhatunk az iskolakezdéshez, de ne csak azt vegyék figyelembe, hogy a tolltartón vagy a gyerek táskán milyen mesefigurák láthatók, hanem a minőség és a praktikusság a legfontosabb! Az iskola táskát nem csak egy tanévre vesszük, mindenképp hosszútávon megtérülő darabot válasszon, mert az iskolakezdés nagyon megterheli a pénztárcát, rengeteget spórolhat, hanem kell minden évben új táskát vásárolni! Az elsődleges szempont, hogy feltétlenül gerinckímélő darabot vásároljon, mert gyermeke a későbbiekben akár több kg-ot is cipelhet naponta. Előzze meg gyermekének gerincproblémáját! Semmiképp se terhelje le, ebben az időszakban nyúlnak, a hátát kímélni kell. Az oldaltáska viselése 14 éves kor alatt nem ajánlott, mivel csak a váll egyik részét terheli le, a hátizmok nem fejlődtek még ki kisiskolás korban és e típusú táska viselése gerincferdüléshez vezet! A legjobb választás a hátitáska. Fontos szempont ezeknél a típusoknál a vállpántok párnázottsága, hátfali rész pedig kövesse a gerincoszlop vonalát, a súlyelosztás érdekében előnyt élveznek a kemény falú hátitáskák, melyek legjobb, ha légáteresztőek.

Kialakításában nem elhanyagolható, hogy a táska saját súlya a lehető legkevesebb legyen, valamint a belső része több rekeszből álljon, sok zsebbel, aminek segítségével átláthatóan tudunk pakolni. Ami a táska anyagát illeti, a lehetőségek igen széles skálán mozognak, ez lehet például textil vagy műanyag-borítású.

Nemsokára ballag gyermeke, lepje meg praktikus iskola táskával! Nálunk online beszerezheti a többi iskolai eszközt is, amire később szükség lesz! Keresse webáruházunkat, a www.mindenkiaruhaza.hu címen. Kérdés, észrevétel esetén írjon e-mailt a rendeles@mindenkiaruhaza.hu címre, vagy hívjon a 06-30-395-2264-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Vásároljon vászonképeket profi fotósok fényképeivel!
Vásároljon vászonképeket profi fotósok fényképeivel!

Otthonunk az a hely, ahol életünk legnagyobb részét töltjük. Itt pihenjük ki a mindennapi fáradalmakat, ide menekülünk a világ elől,...

Close