Kövess minket!
  
     

Saját stílus

Saját stílus
2014, március 31.

„A stílus maga az ember” – Georges-Louis Leclerc. Buffon grófja ejtette ki ezeket a szavakat még 1753-ban, a stílus jelentőségére utalva vele. Belegondolva, igaza volt – a stílus fontos. Legyen az öltözködés, beszéd, magatartás, kiegészítők, életstílus vagy akár bármi más – e mondattal vigyázni kell, ugyanis a személyiségünkről árulkodunk vele.

Sajnos manapság kevés ember engedi meg magának, hogy saját stílust alakítson ki, mi több, ezt felvállalja a tömegek előtt. Hiszen meg kell felelnünk, folyamatosan másnak akarunk megfelelni; a környezetünkben élőknek, a kollegáinknak, a családunknak, pedig bele sem gondolunk abba, hogy amíg más elvárásaihoz próbálunk igazodni, mi megsemmisülünk létezni lelki valónkban.

Míg más elvárásaihoz igazodunk, nem lehetünk szabadok. Az ideális az lenne, ha mindenki a szívére hallgatva öltözködne, viselné a haját és nem lenne lelkiismeret furdalása egy esetleges tetoválás vagy testékszer miatt.

Lényegében élni és élni hagyni, továbbá békében élni, ez volna célravezető társadalmunkban.

Címkék:

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
divat1
Színekkel feldobva

Már tombol a tavasz, színpompás palettáját mi is magunkra ölhetjük, ami által nem csak tündökölni fogunk, de a lelki egészségünknek...

Close