Kövess minket!
  
     

Ruháit tárolja praktikusan, egyedi gardróbszekrényben!

Ruháit tárolja praktikusan, egyedi gardróbszekrényben!
2017, május 26.

Praktikus és esztétikus kialakítást szeretne szobájába, minél gazdaságosabb helykihasználást elérve? A legtöbb helyet általában a ruhák és a kiegészítők foglalják el, ezért ebből a szempontból máris közelebb juthat a megoldáshoz. Egyedi gardróbszekrényben átláthatóan tárolhatja kellékeit, sőt különböző kiegészítő elemek is építhetőek bele, amelyek még egyszerűbbé teszik a tárolást.

Lakásfelújítás és új házunk kialakítása esetén is rengeteg feladat vár ránk, többek között a helyiségek tökéletes kihasználása úgy, hogy berendezési eszközeinket stílusosan, igényeinknek megfelelően helyezzük el. Nagy segítséget nyújthat, ha egyedi bútorkészítés mellett döntünk, így olyan berendezési tárgyakkal vehetjük körbe magunkat, amelyek a saját ötleteink alapján lettek kivitelezve. Szobánk praktikus díszét, és különleges bútorunkat is jelentheti egy precízen megtervezett, az adott helyiség méreteihez igazított egyedi gardróbszekrény. Tolóajtókkal, fogantyúprofilokkal gyártott egyedi gardróbszekrényünket saját igényünk szerint dekorálhatjuk, akár tükrökkel is kiegészíthetjük. Belsejébe elképzelésünk szerint készíttethetünk cipőtartókat, nadrágtartókat, és más hasonló, az egyszerű tárolást lehetővé tevő elemeket. Fontos, hogy hozzáértő és tapasztalt szakemberre bízzuk az egyedi bútorkészítést, így a későbbi években sem adódhat problémánk ezek alkalmazásával.

Otthona bármely helyiségébe is tervez egyedi bútort, készséggel áll rendelkezésére a Hurrycan csapata! Nagy segítséget nyújtunk ruhái és kiegészítői tárolását illetően is, hiszen egyedi gardróbszekrényt készítünk egyéni elképzelései alapján. Tömör fából gyártott egyedi gardróbszekrényeinket lehetősége van az ajtókon perforált lemezbetétekkel rendelni, amelyek nem csak az esztétikus megjelenést, hanem ruhái megfelelő szellőzését is kiválóan biztosítják. Tájékozódjon részletesen szolgáltatásainkról honlapunkon, a www.hurrycan.hu webcímen!

Tegye praktikussá és stílusossá szobáját egyedi gardróbszekrénnyel, amit tőlünk kedvező feltételekkel rendelhet meg! Keressen bennünket elérhetőségeinken, a 06-30-308-2909–es telefonszámon, vagy e-mailben, az info@hurrycan.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Előző cikk olvasása:
Vissza a természetbe! – Kellékek, amik nélkül ne induljunk útnak!
Vissza a természetbe! – Kellékek, amik nélkül ne induljunk útnak!

A május minden szempontból kedvez a szabadtéri programoknak, kirándulásoknak. Ilyenkor a hőmérséklet még kellemes, nem kínoznak minket szélsőséges időjárási tényezők,...

Close