Kövess minket!
  
     

Rémy Laure termékekkel az egészségtől csillogó bőrért!

Rémy Laure termékekkel az egészségtől csillogó bőrért!
2014, május 5.

Egészségünk megőrzésének szempontjából elsődleges jelentőséggel a táplálkozás bír. Ha szeretnénk egy hosszú a környezeti ártalmaknak ellenálló tartalmas életet élni, akkor a legfontosabb, hogy miből és mennyit fogyasztunk.

Ismerjük az alapszabályokat. Igyál meg naponta legalább két liter vizet, fogyassz rostban dús táplálékokat, azaz sok gyümölcsöt és zöldséget, melyek vitaminjaikkal és egyéb hasznos tulajdonságaikkal, csak javadat szolgálhatják! Ezen túl fogyassz egészséges szénhidrátot, halat és húsokat. Mindezt lehetőleg kevés zsírral és cukorral.

Azonban akármennyire is tudatosan élünk, bőrünk mely az elsődleges határvonal a külvilág és szervezetünk között folyamatosan terhelésnek van kitéve.

Mik is ezek?

Ha csak azt nézzük, hogy napi szinten mennyi kosz rakódik az arcunkra, már elkerülhetetlenné válik a megfelelő arcápolás és tisztítás minden nap.

Azonban nem feledkezhetünk meg a táplálásról sem! Ahogy mi is megéhezünk, éppen úgy bőrünk is igényli a hasznos tápanyagokat. Az anyagcserénk természetes biztosít egy fajta alap táplálást, de mi, a Rémy Laure-nél ennél többre vágyunk!

Termékeinkkel, egy olyan lehetőséget nyújtunk Vásárlóink számára, amellyel egy valóban egészséges és szép bőr lehet az övék.

Legyen szó érzékeny, száraz, normál vagy éppen öregedő bőrről, professzionális termékeinkkel ragyogóvá teheti bőrét.

Nem problémás a bőre, akkor mégis miért lenne szüksége professzionális termékekre?

Az első ok, hogy bár nem rendelkezik bőr hibákkal, a korral elkerülhetetlenné válik, hogy valamilyen ápolókészítményt alkalmazzon, melyet érdemes megelőző jelleggel már a 20-as évek közepe, végétől elkezdeni, hiszen a problémákat könnyebb megelőzni, mint utóbb kezelni.

A másik, hogy a normál bőr, azt jelenti, hogy Ön a szerencsések közé tartozik, akinek nincsenek látható hibák és foltok a bőrén, azonban ahhoz, hogy ez így maradjon, folyamatos ápolásra és törődést igényel.

Végül pedig azért, mivel nálunk a Rémy Laure-nél a professzionalizmus nem jelent egyet, a megfizethetetlen luxuscikkekkel!

A célunk az, hogy Ön elégedett legyen ne csak bőre Önmagával, mely abból az önbizalomból fakad, hogy büszkén néz a tükörbe, és jól érzi magát a bőrében.

Ezen felül kínálatunkban, mindenki megtalálhatja az egyedi igényeinek megfelelő termékeket!

Krémek, szérumok, és arctisztítók széles választékával várunk, minden hozzánk ellátogatót!

Legyen Ön is vásárlónk, és élvezze a Rémy Laure termékek különleges gondoskodását!

Látogasson el a www.remylaure-athome.hu weboldalra, vagy keressen fel minket a 30/948-3359-es, illetve 30/349-3736-os telefonszámok valamelyikén!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
piercingrendeles.hu
Piercingek hatalmas választéka az ország legnagyobb piercing webshopjából!

A nőiesség rengeteg módon nyilvánulhat meg. Legyen szó öltözködésről, stílusról, személyiségünkről, vagy az aktuális szituációban vagy életszakaszban betölt szerepünkről. Rengeteg...

Close