Kövess minket!
  
     

Pro és kontra érvek a babák fülbelövéséről

Pro és kontra érvek a babák fülbelövéséről
2016, szeptember 30.

A babafülbevalók mindig megosztják a közvéleményt. Néhányan tanácstalanok a kérdésben, mások szerint egy ízléses fülbevaló tökéletes kiegészítő egy kisbabának, és ahogyan az öltöztetésről, erről is a szülő gondoskodik. Lássunk pár érvet a fülbelövés mellett, és ellene.

Gyakran előfordul, hogy egy szülő azért dönt a baba fülbelövés mellett, mert elege lesz belőle, hogy lánygyermekét állandóan fiúnak nézik. Valóban nehéz babakorban megkülönböztetni a nemeket, amikor még a hajuk egyformán rövid. Sőt, sok lánygyermek sokáig marad kopasz, ebben az esetben pedig szinte mindenki azt feltételezi, hogy fiú. Egy aranyos fülbevalóval el lehet kerülni a kellemetlen félreértéseket. Sokan azért ajánlják a baba fülbelövést, mert ilyen fiatalon még kicsi az esély rá, hogy a gyermek hozzányúl a füléhez a gyógyulási folyamat alatt. Egy idősebb kisgyereket nagyon nehéz rávenni, hogy ne piszkálja a fülbevalóját, így a seb könnyen elfertőződhet. Illetve, a baba fülbelövéssel járó gyenge fájdalomra nem fognak emlékezni a picik, míg egy idősebb gyermek számára sokkal rosszabb élmény lehet. Ha nem kisbabakorban lövetjük be gyermekünk fülét, érdemes egészen tinédzserkoráig várni, amikor a gyermek már megfelelő önfegyelemmel rendelkezik ahhoz, hogy vigyázzon gyógyuló fülére.

A kontra érvek általában arról szólnak, hogy a fülbelövésről meg kéne várni a gyermek véleményét, bár valószínűleg nem sok lánygyermek mondana le a fülbevaló hordásának lehetőségéről. Illetve sokan félnek a baba fülbelövés esetén felmerülő problémáktól, például az elfertőződéstől, vagy allergiás reakcióktól. Szerencsére ezek a veszélyek már kiküszöbölhetőek, ha a megfelelő embert válasszuk babánk fülbelövéséhez.

Ha a Blomdahl orvosi fülbelövő készüléket választja a baba fülbelövéséhez, a lehető legsterilebb eljárásban lesz része! Ráadásul a Blomdahl orvosi fülbevalók anti-allergén titán anyagból készültek, így nem kell tartania az allergiás reakciótól. Fülbevalóink a lehető legkényelmesebb viseletek egy kisbaba számára, mivel súlyuk nagyon könnyű, és a patentos kialakítású végüknek köszönhetően nem nyomják a baba fülét. Forduljon hozzánk bizalommal, hívjon minket a 06-30-668-4804-es telefonszámon, illetve a fulbelovesbudaors@gmail.com címen! Látogasson el Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/F%C3%BCll%C3%B6v%C3%A9s-Bab%C3%A1knak-1538338746467025/timeline-n érhet el.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
asztali képkeretek
Emlékezetes pillanatait tegye egyedi módon láthatóvá lakásában!

Olyan lakberendezési kiegészítőket keres, amelyekkel ötletesen, ugyanakkor személyre szólóan tudja megvalósítani a dekorálást otthonában? Kiváló ötlet lehet, ha többrészes képkerettel...

Close