Kövess minket!
  
     

Piercing trend 2019: melyik testrészre érdemes most piercinget készíttetni?

Piercing trend 2019: melyik testrészre érdemes most piercinget készíttetni?
2019, május 31.

Ahogy a divat, úgy a piercing trend is évről évre változik: tavaly inkább az orrpiercingek kerültek a középpontba, idén viszont most teljesen más az irány. Igazi klasszikusok tértek vissza 2019-ben, mégpedig a fülpiercingek.

A fülpiercingek elsősorban annak köszönhetik, hogy ismét középpontba kerültek, mert egyszerűek, mégis adnak valamennyi pluszt a megjelenéshez. Azok az emberek is bátran készíttethetnek fülpiercinget, akiknek például a munkahelyük nem igazán tolerálja a túlságosan extrém testékszereket. Rengetegféle típusuk létezik, így mindenki kiválaszthatja azt, amelyik számára a legszimpatikusabb. Mindközül a helix és a tragus az, amit szívesen választanak az emberek. Mielőtt a szúrás megtörténne, érdemes tájékozódni a típusokról.

Ha követné a trendet, és kedvet kapott a fülpiercinghez, mindenképp szakemberre bízza a testékszer elkészítését, ugyanis a fül roppant érzékeny terület; idegvégződések sokasága található rajta. Csak egy tapasztalt piercinges tudja, hogy pontosan melyek azok a részek, ahol nincsenek olyan idegvégződések, amelyek esetleg hatással lehetnek később az egészségi állapotra. Az utókezelés is fontos a fülpiercingekkel kapcsolatban. A gyógyulási idő 4-8 hét: ez idő alatt folyamatosan gondoskodni kell az ápolásról, hiszen a gyulladt fül rendkívül fájdalmas és kellemetlen. Arról, hogy az ápoláshoz milyen készítményeket használjon, érdeklődjön a testékszert behelyező szakembertől!

Amennyiben tapasztalt szakembert keres a fülpiercing szúráshoz, forduljon bizalommal az SC-Tattoo Kft. Silver Tattoo Szalonjához! A testékszerek szúrásáról tapasztalt, felkészült kollegák gondoskodnak, így biztos lehet abban, hogy nem lehet egészségügyi problémája a jövőben a fülpiercingje miatt. Referenciákat és információkat a szalonról honlapunkon talál, amit a www.tattoosilver.hu címen ér el. Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20-497-5171-es számon, vagy írjon e-mailt a tattoosilver@gmail.com címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
haztartasigep-diszkont.hu.19maj
Spóroljon jelentős összeget sérült műszaki cikkek vásárlásával!

Ha az ember új mosogatógépet, mosógépet, esetleg hűtőt szeretne vásárolni, óriási választék áll a rendelkezésére. Rengeteg ajánlat, akció várja a...

Close