Kövess minket!
  
     

Őszi nászút egy budapesti hotelben: ünnepeljenek a Villa Kordában!

Őszi nászút egy budapesti hotelben: ünnepeljenek a Villa Kordában!
2018, október 31.

Az esküvő a szerelmesek legszebb napja, amikor hivatalosan is összekötik az életüket és megünneplik a döntésüket barátaikkal, rokonaikkal. Az esküvő után jön az egyik legjobb rész, ami a közös élet előtti első közös programja a párnak házasként. Ez természetesen nem más, mint maga a nászút.

Teljesen mindegy, hogy távoli országba indulnak, vagy egy közeli, barátságos helyen töltenek el együtt néhány napot, ahová közös emlékek fűzik őket, a nászút egy fontos és kihagyhatatlan állomása a közös életnek. Olyan, mint az esküvő torta, vagy éppenséggel násznép nélkül.

Alakulhatnak úgy az események, hogy a nászutat el kell halasztani különféle okokból, de ez nem jelenti azt, hogy az ifjú pár ne vonulhatna el valami szép helyre kettesben ünnepelni. A Villa Kordában ezt Önök is megtehetik! Budapesti hotelünk ragyogóan alkalmas egy ilyen jellegű program megszervezésére és eltöltésére. A budai hegyek között, közel a belvároshoz, mégis nyugodt, csendes zöldövezetben, valamint exkluzív környezetben nyílik lehetősége az ifjú házasoknak arra, hogy ünnepeljenek budapesti hotelünkben.

www.villakorda.hu weboldalon,  a Hotel Villa Korda honlapján azonnal meg is tekinthetik, hogy mit ajánlunk a nászutasoknak. Először is a csodaszép lakosztály, ami a budapesti hotelünk egyik büszkesége. A klasszikus stílusban berendezett, tágas, több helyiségből álló lakosztály pompásan alkalmas arra, hogy pár napot az ifjú házasok kettesben töltsenek benne. A lakosztályhoz erkély és csodás panoráma is tartozik.

Budapesti hotelünk nem csupán a vendégszerető kiszolgálás és az igényes szobák, az otthonos berendezés miatt tökéletes helyszín egy előnászúthoz, de a környezet miatt is. A csendes, budai hegyekben körös-körül az ősz színeiben pompázó erdő, a madárcsicsergéstől visszhangzó hegyek, a friss levegő teszi különlegessé és zavartalanná a pihenést.

 

Amennyiben a Villa Kordában képzelik el az esküvő utáni pár napot, keressenek minket bizalommal, és foglaljanak szobát már most budapesti hotelünkben! Vegyék fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén: a korda@t-online.hu e-mail címen, vagy a +36-1-325-9123-as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tapi-kutyakozmetika.hu
Ha ősz, akkor szőrápolás és ivarzás! Szüksége lesz kutyakozmetikusra!

A háziasított kutyák már nem a vadonban élnek, és nem képesek önmagukat teljes mértékben ellátni. A gazdáikra vannak utalva, ha...

Close