Kövess minket!
  
     

Orr piercingek

Orr piercingek
2015, július 31.

Jó az idő, sok a szabad bőrfelület, és ha megjött a kedved testékszert viselni, esetleg szeretnéd bővíteni a meglévők számát egy teljesen újjal, itt a remek alkalom! Sokan döntenek a piercing mellett, többek között az orr piercing is rendkívül népszerű.

A piercingek rengeteg fajtával találkozhatunk. Napjainkban már szinte nincs is olyan testrész, ahova ne lehetne testékszert behelyeztetni, fül piercing, orr piercing, szájkörnyéki piercing, intim piercing, és még lehetne folytatni a sort. A gyakran előforduló piercingek közül az egyik legelterjedtebbek az orr piercingek. Az orr piercing eleinte a lányok körében volt leginkább kedvelt, napjainkban viszont már mindkét nem előszeretettel viseli. Amikor az orr átszúrása történik, nem kell tartani vérzéstől, általában csak pár csepp fordul elő. Az érzéstelenítésnek köszönhetően pedig nem fájdalmas, inkább csak kellemetlennek mondható. A gyógyulás hosszabb időt vehet igénybe, ami alatt szükséges a megfelelő ápolás, ahogy minden más piercing behelyezése után is. Az orr piercingeket megkülönböztethetjük aszerint, hogy az orrcimpába, az orrcsont elé a porcba, vagy az orrcsúcson keresztül helyeztetjük el. Nagyon fontos, hogy megbízható, hozzáértő szakemberre bízzuk kérésünket.

A www.tattoosilver.hu oldalon található galériában lehetőség van képek megtekintésére, bármilyen testékszert szeretnél is. A győri Silver Tattoo & Piercing szalonban dolgozó kollégák részletes információt adnak, és készségesen válaszolnak minden felmerülő kérdésre, ami a piercingekkel és tetoválásokkal kapcsolatos. A kifogástalan szolgáltatás nyújtásához a precíz munkavégzésen kívül hozzátartozik az is, hogy a piercingek, tetoválások elkészülése után minden kedves vendég birtokában legyen azoknak az információknak, amelyek nélkülözhetetlenek a további ápolás tekintetében.

A Silver Tattoo & Piercing szalonban tapasztalt munkatársaink biztosítják:

  • nyugodt környezetet
  • teljes körű tanácsadást
  • garantált sterilitást
  • figyelmes, pontos munkát

Készíttesd új testékszered a korszerű, magas színvonalon működő Silver Tattoo & Piercing tetováló szalonunkban, Győr városában! Bátran keress minket elérhetőségeinken, a 06/20/497-51-71 –es telefonszámon, vagy a tattoosilver@gmail.com e-mail címünkre küldött levélben!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
stepkft.hu
A felejthetetlen leánybúcsú érdekében!

A házasság minden nő életében egy olyan különleges pont, ami megismételhetetlen. Életünk egy olyan szakasza kezdődik el itt, amikor is...

Close