Kövess minket!
  
     

Nyári gyerekcipő vásárlás okosan! – Ügyeljünk minden részletre!

Nyári gyerekcipő vásárlás okosan! – Ügyeljünk minden részletre!
2017, május 29.

Hajlamosak vagyunk kitolni a nyári lábbeli megvásárlását gyermekünk számára, mert nagyon nehéz olyan cipőt találni, ami megfelel a gyerek és a szülő igényeinek is. Mindig körültekintően járjunk el a vétel során, tájékozódjunk a boltok kínálatáról, és nem árt néhány fontos szempontot is figyelembe venni a minőségi cipő megvásárlásához!

A nyári gyerekcipők kategóriában a szandálok külön csoportba sorolhatók. Egy ideális gyerekszandál megfelelő szellőzést biztosít a lábfejnek, emiatt fontos, hogy a lábbeli természetes anyagok felhasználásával készüljön. A talprész belső kialakításának esetében a magasított kéreg nélkülözhetetlen, ez biztosítja a láb bedőlését, ennek köszönhetően megakadályozhatjuk a lúdtalp kialakulását. A szandál mellé egy másik, zárt cipővel is számoljunk a hűvösebb napokra, ez lehet akár egy tornacipő is!

Gyermekünkkel együtt vásároljunk cipőt! Az ideális méret kiválasztása nyitott nyári gyerekcipőknél sokkal egyszerűbb. Ha lábára adjuk, ne lógjon ki a lábujja a talprészről, de ne vásároljunk nagyobbat, mint amekkorára szükség van, mert futáskor, járáskor eleshet, megbotlik a cipő orra miatt. A kicsi ne csak felpróbálja a cipőt, hanem álljon fel, mászkáljon benne! Érdemes pár milliméterrel hosszabb talppal számolni, ezt pedig a próbajárkáláskor felmérhetjük, hogy gyermekünk talpa mennyire lóg előre a szandálban. Utcai viselethez semmiképp se vásároljunk nyárra papucsot! Ezek a lábbelik nem tartják a gyermek lábát, kilépnek belőlük, így eleshetnek, megsérülhetnek. A műanyagból készült papucsokat hagyjuk meg otthoni, vagy vízparti viseletnek! Merev talpú gyerekcipőt se vásároljunk nyárra, ebben megpróbáltató a futkározás és a járás is, de a túl laza lábbeli sem előnyös, a kicsi szinte belekapaszkodik lábujjaival a cipő talpába, hogy stabilan meg tudja magát tartani.

A Partner Hitel Bt. kínálatában megtalálja az ideális nyári gyerekcipőt! Termékeinket weboldalunkon a www.mesesgyerekcipok.hu címen megtekintheti! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-240-9444-es számon, vagy írjon e-mailt az info@mesesgyerekcipok.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mi kell a design padló kialakításához?
Mi kell a design padló kialakításához?

Napjainkban a padlóburkolás terén egyre változatosabb kínálattal találkozhatunk. A legújabb forradalmi felfedezés a burkolatok terén az úgynevezett vinyl anyag, aminek...

Close