Kövess minket!
  
     

Nem szeretné a hidegben tárolni bútorait, személyes tárgyait? Béreljen raktárszobát!

Nem szeretné a hidegben tárolni bútorait, személyes tárgyait? Béreljen raktárszobát!
2017, november 30.

Mivel az élet rendszeresen kiszámíthatatlan helyzeteket produkálhat, szükséges ezen szituációkhoz alkalmazkodni. Ilyen lehet például egy váratlan költözés vagy felújítás, amikor is gondoskodni kell hosszabb vagy rövidebb távon a bútorok és személyes dolgok megfelelő tárolásáról. Mivel már javában tombol a tél és az éjszakai mínuszok is megjöttek, igencsak rossz döntés lenne, ha kültéren tárolná ideiglenesen értékeit. Ha jelenleg ilyen helyzetben van, inkább béreljen raktárszobát Budapesten!

A raktárszoba bérléssel csakis előnyökre tehet szert, hiszen bútorai, személyes értékei teljes biztonságban vannak – nem csak az időjárási tényezőktől, hanem a kíváncsi szemek elől is, mivel a szolgáltatás igénybevételével csakis Önnek lesz bejárása az adott helyiségbe!

A raktárszobákban az ideális hőmérsékletnek köszönhetően bútorai nem mennek tönkre, így a szolgáltatásra befektetésként is tekinthet!

A raktárszoba bérlési szolgáltatás egyik legfőbb jellemzője, hogy ügyfélbarát, vagyis teljesen az Ön igényeihez igazítható a bérlés. Ez annyit jelent, hogy akár hosszabb távban is gondolkozhat a bérlést illetően. Nem véletlen hát, hogy azok is előszeretettel bérelnek raktárszobát Budapesten, akik külföldi munkavállalásuk miatt más országban tartózkodnak, azonban minden értéküket nem tudják magukkal vinni és ismerősöknél sem szeretnék tárolni azokat.

A szolgáltatás igénybevétele során meghatározhatja a bérelni kívánt helyiség méretét is, így nem fordulhat elő, hogy jóval nagyobb területet bérelne, mint amekkorára szüksége van!

Tudja biztonságban bútorait, személyes dolgait távollétében és ne tegye ki a téli időszaknak értékeit: béreljen raktárszobát! A minőségi szolgáltatásért a GraphyCo Kft. felel! Bővebb információt honlapunkon, a www.maganraktar.com webcímen találhat! Kérdés esetén keressen minket bizalommal telefonon, a 06-70/944-8080-as számon, vagy írjon e-mailt az info@maganraktar.com címre!

Kollégáink várják jelentkezését!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Amnesia nadrágok: Milyen fazont válasszak?
Amnesia nadrágok: Milyen fazont válasszak?

Napjainkban igen gyorsan változnak a trendek, és aki nem követi a divathíreket, könnyen elveszhet a különféle stílusok, színek és fazonok...

Close