Kövess minket!
  
     

Nem csak a férfiaké a tó!

Nem csak a férfiaké a tó!
2016, július 29.

A tó szélén ücsörögve, vagy a tavon egy csónakból kihajolva megannyi horgászó fiatalt, aggastyánt, vagy éppen családapát találhatunk meg. De hol vannak a nők?

Tudjuk jól, hogy a horgászat elvileg egy végtelenül unalmas, hosszas folyamat, mely ráadásul hosszú órákon, akár egy teljes napon át tart. Néha-néha persze fel kell állni kinyújtóztatni a végtagokat, de az idő úgy sem telik gyorsabban. Az idő elütése végett kezdődik meg a szomszédos horgásztáborok között a beszélgetés.

Horgászni nem csupán a napi vacsora miatt szokás elmenni. A férfiak szeretnek a szabadban lenni, élvezni a friss levegőt, hallgatni a szöcskék ciripelését, nézni a tó felett elsuhanó madarak raját. Természetesen a halastavak mellett nem egy, de nem is két horgász találja magát egyedül. A tavak mellett vagy a tavakon mindig vidám az élet, ha az idő is engedi. A jó társaság, a jó levegő, a jó horgászbot és a doboz sör meghozza hatását.

Ám ne higgyük, hogy a nők nem illenek bele ebbe az idilli képbe! Képzeljük csak el, milyen remek családi program lehet, vagy csak egy csendes kikapcsolódás a párunkkal. Segítünk a műcsalik rendszerezésében, mi is magunkra öltjük a horgász ruhát, és csendben leülünk a férfiak és a horgászbot mellé. Megtanulhatjuk mi, nők is, hogyan kell a több kilós halat kihúzni a vízből, és számos érdekességet megismerhetünk a horgászat világából, miközben a friss levegőn lehetünk. Sörrel kínálhatjuk mélyen koncentráló férjünket, vagy új barátságokat köthetünk a mellettünk tanyázó többi horgászóval. Készíthetünk otthon süteményt és szendvicseket a horgászás előtt, hogy még jobban teljen a nap.

Horgászklubunk mindig friss hírekkel és információkkal várja a férfi és női horgászókat egyaránt! Látogasson el www.horgaszklub.eu weboldalunkra, és tekintse meg horgász webshopunk széles kínálatát! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a marosmix@marosmix.hu e-mail címünkön, vagy nyitvatartási időben telefonon, a +36 30 589 4106-os számunkon, készséggel állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
3486223 - pregnant woman getting ultrasound from doctor
Megfelelő életmód és magzati szűrővizsgálat a baba egészségéért

Kisbabát terveznek párjával, vagy már úton is van a kicsi, és szeretne minél többet tenni annak érdekében, hogy egészségesen születhessen...

Close