Kövess minket!
  
     

Műköröm hatás otthon, egyszerűen, néhány lépésben!

Műköröm hatás otthon, egyszerűen, néhány lépésben!
2015, szeptember 1.

A zselés körömlakk vagy gél lakk a szépségszalonokban alkotott műköröm tartósságát ötvözi az otthoni lakkozás egyszerűségével. Megfelelő minőségű alapanyagokkal és előkészülettel akár 3-4 hétig is tartós, szép zselés műkörmöt készíthetünk saját magunknak, mégpedig otthon, kényelmesen!

Az otthoni zselés műköröm elkészítésének menete

A gél lakkot először is a gondosan megtisztított és előkészített körmökre kell felvinnünk határozott, lakkozó mozdulatokkal. A lakkréteget UV lámpa alatt szárítsuk meg, a kötési idő a lámpa erősségétől függ. Egy 9 Wattos lámpával 7-8 percre van szükségünk, egy 18 Wattossal 4-5 percre, egy 36 Wattos UV lámpával pedig akár 1-2 perc is elegendő ahhoz, hogy megkössön a lakk. Ha tökéletes fedést szeretnénk elérni, ismételjük meg a lakkozást egy újabb rétegben, melyet határozott mozdulatokkal viszünk fel az előzőre. A második réteg felvitele után ismét az UV lámpa alá tartjuk a körmünket, a megkötést követően pedig – lehetőleg – szálmentes papírtörlővel és speciális tisztító segítségével távolítsuk el a felesleges zselét a köröm felületéről. Ha a lehető leghosszabb ideig szeretnénk viselni meseszép zselés műkörmünket, használjunk szintén UV fényben kötő fénylakkot, amely tökéletes fedést biztosít. Ha bármilyen strasszal, apró dísszel szeretnénk ékesíteni körmeinket, azt is a fénylakk segítségével tehetjük meg. Csak néhány eszköz és egy kis fantázia szükséges ahhoz, hogy gyönyörű műkörmöt készíthessünk magunknak, akár otthon is!

Az Ön számára is elérhető!

Készítsen magának otthon zselés műkörmöt! A Crystal Nails termékeivel lehetősége nyílik hosszantartó és tökéletes szépségű manikűr elkészítésére otthona kényelmében. Látogasson el a www.fordilla.hu weboldalra és tekintse meg a Crystal Nails széles választékát! Nálunk könnyedén juthat hozzá professzionális, a tökéletes gél lakkozáshoz szükséges alapanyagokhoz és termékekhez, kedvező áron! Kérésivel, kérdéseivel bátran hívja a +36 20 233 7002-es, vagy a +36 20 330 8966-os telefonszámot, illetve írjon nekünk e-mailt a fodrilla@fodrilla.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A szépség kiemelése szemöldöktetoválással
A szépség kiemelése szemöldöktetoválással

Elégedetlen szemöldöke formájával? Szeretné, ha nem kellene naponta ezzel a problémával törődnie? A szemöldök tetoválása nagyszerű megoldást jelenthet. Napjainkban meglehetősen...

Close