Kövess minket!
  
     

Mondja el textilen, hogy mit érez! Eredeti ajándék pólónyomással Valentin napra!

Mondja el textilen, hogy mit érez! Eredeti ajándék pólónyomással Valentin napra!
2019, december 30.

A február nem csupán a farsang ideje, de a szerelmesek várva várt napja, a Valentin nap is ilyenkor esedékes. Az évnek ennek a napján minden szerelmes kinyílváníthatja szerelmét, szeretetét a kedvese felé egy gesztussal, egy ajándékkal, meglepetéssel. Természetesen erre az év bármely napján van lehetőségük, de február 14-én hivatalosan is megünnepelhetik a szerelmüket.

Mi lehet elég különleges ajándék annak, akit feltétel nélkül szeretünk? A pólónyomás is egy lehetőség arra, hogy kifejezze egy szerelmes az érzelmeit! Miért pont pólónyomással tudna valaki bizonyítékot felmutatni az érzelmeiről? Gondoljon bele, hogy a tucatnyi vörös rózsa gyönyörű, de elhervad, a szív alakú bonbon előbb-utóbb elfogy, a szivecskés dísztárgyak nem mindenkinek illenek az ízléséhez. Egy póló viszont olyan alapdarab, amit mindenki be tud építeni a saját ruhatárába. A pólónyomás segítségével Ön is elmondhatja, hogyan érez, milyennek látja a másikat, mit jelent a számára a kapcsolatuk.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, a Step Kft.-hez, ahol a pólónyomást színvonalasan végezzük, és segítünk abban, hogy a Valentin nap tökéletesen sikerüljön, örömkönnyekkel, meglepetéssel és természetesen szerelemmel! A kiválasztottt pólóra az Ön elgondolása alapján kerül a grafika, csak el kell nekünk küldenie a terveket, illetve a hozzá illő képet, feliratot. Mi a rendelkezésünkre álló berendezésekkel elkészítjük a szitanyomással vagy közvetlen textilnyomással a pólónyomást. A fizetést és kiszállítást követően már csak az ajándékozás várat magára!

A www.stepkft.hu webcímen olvashatja cégünk ajánlatát a pólónyomásra vonatkozóan. Keressen fel minket bizalommal a weboldalunkon megadott elérhetőségek egyikén, és kérjen árajánlatot pólónyomásra! A 94-345-234-es és a 30-969-0322-es telefonszámok bármelyikén vagy az info@stepkft.hu e-mail címen vagyunk elérhetőek, amennyiben kérdése van hozzánk szolgáltatásainkról! Munkatársaink mindenben szívesen segítenek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
thecollection.hu
Miért jó koktélruhát vásárolni télen?

Minden ruhásszekrényben akad egy-két alkalmi ruha, de ez nem azt jelenti, hogy ne kellene újra és újra lecserélni őket vagy...

Close