Kövess minket!
  
     

Mitől fullad a bőr?

Mitől fullad a bőr?
2017, június 28.

A bőr elsődleges funkciója a védelem. Igazi csatatér, amely a legkülönbözőbb ellenségekkel kell, hogy felvegye a harcot úgy, hogy a működéséhez szükséges optimális állapot minél kevésbé sérüljön. Verejték, faggyú, sejttörmelékek, szaru, por, piszok, vegyszerek, UV sugárzás, mechanikai ingerek, stb., mind-mind befolyásolják a bőr érzékeny egyensúlyát. Ha védekezőképessége sérül, elváltozások garmadáját tapasztalhatjuk, amelyek enyhébb esetekben pusztán a bőrön jelentkeznek, hosszú távú kedvezőtlen behatás esetén azonban az egész szervezet működésére hatással lehetnek.

Valljuk meg, hogy a naponta használt különböző kozmetikai termékekben fellelhető megszámlálhatatlan mennyiségű, gyakran meghatározhatatlan eredetű komponensféleség, az egyik legjelentősebb erróziós faktor.

Az “Év szalonjának” választott Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetet, az esetek 70-80%-ában olyan bőrelváltozásokkal keresik fel a vendégek, amelyek tudatos és fegyelmezett bőrápolással, továbbá tiszta kozmetikumokkal megelőzhetőek lettek volna. Könnyen belátható azonban, hogy ha csak a konvencionális kozmetikai ipar által felkínált hangzatos, ám legjobb esetben maximum nem ártalmas lehetőségekből választhatnak a fogyasztók, egyáltalán nem okolhatóak a következményekért.

A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet munkatársai hosszú évekig keresték mindennapi kozmetikai tevékenységükhöz azt a kozmetikai brandet, amely tiszta, hatásos és minden szempontból kompromisszummentes. A sok-sok kijózanító csalódás után úgy döntöttek, hogy maguk alakítják ki azon termékeket, amelyekben megkérdőjelezhetetlenül hisznek.

Kiváló vegyészmérnökök és a Vintage Beauty brand tulajdonosa, Szakonyi Eszter kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus kooperációjában, másfél év kísérletezés, tesztek és minták garmadája után került piacra a minden szempontból egyedi tisztaságú és hatékonyságú Vintage Beauty Kozmetikai termékcsalád, melynek problémamegoldó szérumai (gyulladáscsökkentő, regeneráló, nyugtató elixírek), egyedüli magyar kozmetikumokként 2017-ben elnyerték az Ecocert francia (globális biominősítő szervezet) organikus minősítését.

A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetben e saját fejlesztésű, magyar termékekkel végzik a kozmetikai test- és arckezeléseket.

Vendégkörük majd 100%-a Vintage Beauty termékeket használja bőrére a napi ápolás során is, egyénileg meghatározott protokoll és összetétel szerint.

A termékek tiszta, növényi komponensei alkalmassá teszi őket akár a legérzékenyebb bababőrök kíméletes ápolására is, de kielégítik az örök fiatalságot kereső páciensek elvárásait is.

A Vintage Beauty kozmetikumok összeállításánál vezérfonalként azon leggyakoribb bőrproblémák álltak, amelyekkel a szalontevékenység során a szakemberek találkoztak.

A termékek komponensei kizárólag bio forrásból származó aromavizek, olajok, növényi kivonatok. Készítésünknél elsőrendű szempont a tisztaság és a valóban hatékony problémamegoldás volt.

Tevékenységükkel bizonyosan hozzájárulnak ahhoz, hogy a szépészeti termékek  féligazságokkal és marketinglózungokkal teleaggatott, harsány  világában egyre egyszerűbb legyen megkülönböztetni a hamisat az igazitól.

A termékek jelenleg kizárólag három helyen érhetőek el, Zólyomi Zsolt parfümőr Ritz-Carlton Hotelben működő parfümeriájában, a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetben (lll. Bp., Nánási út 40/a.), továbbá Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet webáruházában: http://vintagebeauty.hu/webshop/.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Ajándékozzon életre szóló élményt szeretteinek! – Vásároljon tandemugrás kupont!
Ajándékozzon életre szóló élményt szeretteinek! – Vásároljon tandemugrás kupont!

Mindig nagy fejtörést okoz az ajándékvásárlás, legyen szó születésnapról vagy évfordulóról. Napjainkban egyre inkább népszerűek az úgynevezett élménybeli ajándékok, amelyeket...

Close