Kövess minket!
  
     

Mire figyeljünk nyílászáró beépítéskor? – A problémák megelőzhetők!

Mire figyeljünk nyílászáró beépítéskor? – A problémák megelőzhetők!
2017, július 26.

A nyílászárók beépítéséhez precizitásra és tapasztalatra van szükség, ellenkező esetben komoly hibákat is elkövethetünk egy elhamarkodott, nem átgondolt ablakbeépítéssel kapcsolatban!

Nyílászáró beépítése során gyakori hiba az ablakkeret és a fal közötti beáramló levegő, amely akkor jelentkezik, ha ablakokat purhabbal szigetelik körbe, majd a száradási idő után az anyagot egy szintbe hozzák a fallal, vagyis a purhab kérges felületét is levágják, ami a valódi védelmet jelenti!

Ahhoz, hogy nyílászáró beépítéskor ez a probléma elkerülhetővé váljon, szükséges párazáró-és páraáteresztő fóliát alkalmazni, amelyek a kialakításuknak köszönhetően belülről teljesen elzárják a pára útját, kívülről pedig engedik azt szabadon áramlani. A párazáró fóliát a nyílászárók beépítése után, a belső vakolás előtt kell behelyezni, arra fokozottan ügyelve, hogy a fólia mindenhol passzos legyen, ellenkező esetben a réseken átjut a pára, így a fólia nem használható rendeltetésszerűen! A páraáteresztő fólia a külső ablakkáva és az ablak közé kerül, amin keresztül a pára és a nedvesség is tud mozogni.

A jó hír, hogy minden probléma kiküszöbölhető a nyílászárók beépítésével kapcsolatban, ha megbízható, hozzáértő szakemberre bízzuk a munkálatokat! A nyílászárók beépítési hibáit többnyire a szakértelem hiánya és a nem megfelelő minőségű alapanyagok okozzák. Ne spóroljunk mindenen, inkább gyűjtögessünk, és nagyobb összeget szánjunk a munkálatokra, ugyanis egy jól kivitelezett nyílászáró beépítésre hosszú távú befektetésként tekinthetünk!

Ha szakember segítségére van szüksége nyílászáró beépítéséhez, akkor keresse a Mizse Masters Építőipari Kft.-t! Kollégáink rendelkezésére állnak a munkálatokkal kapcsolatban! További információkat weboldalunkat a www.mizsemasters.hu címen találhat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen a mizseilajos1@gmail.com címen, vagy hívjon minket telefonon a 06-30-921-6312-es számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Miért érdemes a hajdúszoboszlói Hotel Járjában szobát foglalni?
Miért érdemes a hajdúszoboszlói Hotel Járjában szobát foglalni?

Pihenésre vágyik egy olyan helyszínen, ahol teljes mértékben kikapcsolódhat, és különféle programokon is részt vehet? Párjával, vagy akár egész családjával...

Close