Kövess minket!
  
     

Minimál stílusú konyha akril bútorral

Minimál stílusú konyha akril bútorral
2015, szeptember 30.

Napjainkban egyre népszerűbben a minimál stílusú házak, lakások, így természetesen a különböző helyiségek ilyen módon való kialakítása, elrendezése is. A minimál stílust letisztultság, rend és teljes harmónia jellemzi. Az ebben a stílusban berendezett otthonokban nagy hangsúlyt kap a szabad tér. A minimalizmus gyökerei egészen az 1919-ben alapított Bauhausig vezetnek vissza, amelynek keretein belül Walter Gropius építész hívta össze és „egyesítette” a korszak alkotóit, képzőművészeket, építészeket, iparművészeket, akik a tiszta formát keresték és annak hódoltak. A minimál stílus mellőzi a felesleges díszítést, zavaró elemeket és díszítéseket, és ezek nélkül törekszik a letisztult, egységes harmónia kialakítására. Akril anyagokkal tervei minden stílusban megvalósulnak.

Minimál stílusban nem egyszerű berendezni egy otthont: a titok a harmóniában, az apró és okos megoldásokban rejlik. Ha valakit kitűnő szépérzékkel és arányérzékkel áldott meg a sors, az bátran belevághat egy minimalista stílusú otthon megálmodásába és megalkotásába. A minimál lényege a bútorok levegős, légies elrendezése. Az üresen hagyott terek nagy hangsúlyt kapnak. Minimál stílus elég térigényes, így inkább nagyobb házak és lakások esetén valósítható meg, habár – ugyan kompromisszumok árán, de – kisebb terekben is alkalmazható. A konyha berendezésében például érdemes akril anyagokat használni, az akril konyhalapoktól kezdve az akril konyhabútorokig.

A minimál konyha leginkább tágas térben, kevés osztással tud igazán érvényesülni. Fali csempe helyett választhatunk falra szerelt rozsdamentes acéllapot vagy biztonsági üveget, erősítve ezzel a minimál stílust konyhánkban. Ha a bútorfogantyúk rejtettek és nem láthatóak, nem törik meg a felületek egységességét és rendjét, így megteremtve a maximális harmóniát. Ideálisak a beépített háztartási eszközök és a mély fiókok, hogy minél kevesebb tárgy legyen a kinti felületeken.

Egyszerű formák, magas minőségű anyagok – ezek a minimál konyha legfőbb alapövei. Az akril konyhabútorok abszolút ideális döntésnek bizonyulnak, ha minimál stílusú konyhát szeretnénk berendezni. A magas fényű akril konyhabútorok és akril munkalapok jó minőségű, időtálló anyagból készülnek, így egyszerre esztétikusak és praktikusak is: hosszú távú megoldás, amely harmonikus, letisztult, elegáns látványt nyújt.

Válasszon akril konyhabútorokat és munkalapokat minimál stílusú konyhájába az Akriluxtól! Látogasson el a cég weboldalára, a www.akrilux.hu-ra, tekintse meg ajánlatainkat, kínálatunkat, és kéréseivel, kérdéseivel keressen minket az info@akrilux.hu e-mail címen, vagy a +36 1 403 4958-as telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
maxiszer.hu
Kevés hely, sok rendszerezni való

Korszerű megoldást nyújtanak napjainkban a legkülönfélébb polcrendszerek fajtái. Népszerűek, életterünkben ugyanis folyamatos problémát okoz a rendszerezés. Rengeteg variáció közül választhatunk,...

Close