Kövess minket!
  
     

Mindennapok a hajhosszabbítás után: Hogyan ápoljam tincseimet?

Mindennapok a hajhosszabbítás után: Hogyan ápoljam tincseimet?
2018, január 31.

A gondosan ápolt hajkorona természetes ékszerünk, éppen ezért megéri a fáradozás az az idő, amit a fésüléssel, mosással,szárítással töltünk. A legtöbben szeretjük változatosan viselni hajunkat, ám míg a színét kedvünk szerint variálhatjuk, addig fazonját nem olyan egyszerű változtatni, hiszen az jelentősen függ a hosszúságától. Hosszú hajból lehet igazán különleges frizurákat kreálni, és míg régen éveket kellett várnia a hölgyeknek, hogy hajuk elérje a vágyott hosszúságot, addig ma már csupán néhány órára van szükség!

A hajhosszabbítás különféle módszerekkel történhet a felvarrástól a hőillesztésen és hüvelyes megoldáson át a mikrogyűrűzésig, ám valamennyi technikában közös, hogy a végeredmény csak akkor lehet hosszútávon gyönyörű, ha saját hajunknál is nagyobb odafigyeléssel ápoljuk új tincseinket. Lássuk, milyen szempontokat érdemes betartanunk, ha a hajhosszabbítás mellett döntünk:

  • Fésülés: Naponta kétszer, reggel és este fésüljük át a hajunkat, lassan, óvatosan. Ha ellentartjuk az aktuálisan fésült tincset, elkerülhetjük az illesztés sérülését, elmozdulását. Mindehhez használjunk puha, nem egyforma hosszúságú sörtékkel rendelkező fésűt.
  • Mosás: Közepes hőmérsékletű vízzel, 2-3 naponta mossunk hajat. Tanácsos kerülni a kőolaj, alkohol és gyümölcsolaj-savat tartalmazó készítményeket, az ideális megoldás, ha speciális, hajhosszabbítást követő ápoláshoz kifejlesztett termékek mellett döntünk.
  • Szárítás: Csakúgy, mint a mosásnál, a forróság a szárításnál is roncsolhatja a hajat, ezért a legoptimálisabb, ha hagyjuk magától megszáradni.

Ön is szeretne dús és ragyogó hajkoronát? Ismerje meg a Fantastichair szalon hajhosszabbítás szolgáltatásait! Látogasson el www.fantastichair.hu weboldalunkra, ahol minden részletet megismerhet tevékenységünkkel, az általunk végzett technikákkal és árainkkal kapcsolatban! Felmerülő kérdéseit bátran tegye fel +36 30-459-7870-es telefonszámunkon vagy info@fantastichair.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
babaágynemű
Mire figyeljen babaágynemű vásárlásakor?

A kisbabák állandóan igénylik a gondoskodást, még alvás közben is, ezért nem véletlen, hogy a szülők a kiságy és a...

Close