Kövess minket!
  
     

Minden, ami a biztonságos autózáshoz szükséges

Minden, ami a biztonságos autózáshoz szükséges
2015, június 30.

Akár munkaeszközként használjuk autónkat napi rendszerességgel, akár alkalomadtán van szükségünk rá, legfontosabb a biztonságos, és ugyanakkor kényelmes vezetés. Mindehhez szükséges az alapos átvizsgálás, valamint az alkatrészek megfelelő működése, annak biztosítása.

Bárkivel előfordulhat, hogy lerobban az autója útközben. Ennek megelőzése érdekében ajánlatos minden egyes indulás előtt alaposan átvizsgálni a járművet. Ilyenkor át kell tekintenünk az általános állapotot, amelyek legfontosabbjai a lámpák, a fék, és a gumiabroncsok leellenőrzése.
Évszaktól függően szükséges gondoskodnunk a megfelelő gumik meglétéről, hiszen télen nagy problémát okozhat a nyári abroncsok használata, nyáron pedig könnyen eredményezhet kopást, stabilitás csökkenést a téli gumik alkalmazása. Saját és utasaink biztonsága érdekében javasolt a gumiabroncsok évszaknak megfelelő lecserélése. A fék ellenőrzése is fontos, mivel lejtőkön közlekedve könnyen megszűnhet a fékhatás a felmelegedés miatt. A lengéscsillapítók helyes működését úgy állapíthatjuk meg, ha ellenőrizzük, hogy a kerekeknél általunk kifejtett erős nyomás miatt keletkező háromszoros rugózás után a mozgás leáll.
Ha segítségre, tanácsra van szükségünk, célszerű olyan szervizt keresni, ahol teljes körű szolgáltatást nyújtanak, az autó minden egyes részét szakszerűen át tudják vizsgálni.

A nyári hónapokban rendszeresen számolhatunk kánikulával. Utazásaink során elég kellemetlen, ha az autóban nincs klíma. Az AR-GO Abroncs Bt. klíma berendezések töltésével, fertőtlenítésével is foglalkozik a megfelelő műszaki állapot ellenőrzése, az esetleges javítások elvégzése, gumiabroncsok kedvező áron való értékesítése, és más különböző szolgáltatások nyújtása mellett. A www.ar-go.hu oldalon akciós gumiabroncsok nagy választékát találja, és széles körű szolgáltatásainkról is olvashat részletesen.

Az AR-GO Abroncs Bt. szervize megbízható szolgáltatást nyújt a következőkben:

  • minőségi szolgáltatás
  • széles választék
  • állandó kedvezmények az ügyfelek számára
  • közvetlenül a gyártótól vásárolt termékek
  • hozzáértő tanácsadás a különböző problémák elkerülése érdekében

Kérje Ön is segítségünket autójával kapcsolatos szervizelés ügyében! Kedvezményekkel, szakszerű tanácsadással várjuk! Tanácskéréssel kapcsolatban keressen minket a www.ar-go.hu weblapunkon található telefonos elérhetőségeinken, vagy elektronikus üzenet formájában az argoabroncs@t-email.hu vagy argoabroncs1@t-email.hu e-mail címek bármelyikén!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
mifaker.hu
Tartsa esküvőjét a főváros különleges, szabadtéri helyszínén!

A szokásostól eltérő, csodálatos helyszínt szeretne esküvője napján? Sok menyasszony álma, hogy szabadtéren tarthassa meg élete legszebb napját. Többféle helyszínnel...

Close