Kövess minket!
  
     

Milyen szempontok alapján válasszunk kádat?

Milyen szempontok alapján válasszunk kádat?
2017, május 25.

Egy kád nemcsak tisztálkodásunkat szolgálja, hanem relaxációs céllal is használjuk, ez segít abban, hogy a hétköznapok nehézségeit könnyebben le tudjuk küzdeni. Ahhoz, hogy megfelelő kikapcsolódást nyújtson a fürdés, az erre ideális kádat kell kiválasszuk, de a kérdés, hogy mindezt milyen szempontok alapján tegyük meg?

Tartsuk szem előtt a kényelmet! Egy szűk terű kádban nem lehet igazán kinyújtani végtagjainkat, sem kellemesen elfeküdni a forró vízben. Vannak csalóka kialakítású fürdőkádak, lehet, hogy ami optikailag kisebbnek tűnik, az lesz a jó választás. A méretek kapcsán felmerül a következő kiválasztási szempont, hogy a leendő kád milyen formájú legyen? A legelterjedtebb az egyenes típus, de a sarokkádak is népszerűek a vásárlók körében. Ha kis fürdőszobával rendelkezünk, arra ideális megoldást nyújt az aszimmetrikus sarokkád, amelynek hosszúsága nagyobb, mint szélessége. Az utóbbi években pedig a klasszikus, finom vonalú, vintage hatású kádak is kezdenek visszagyűrűzni a fürdőszobák világába, de egy tágabb térben jobban érvényesül látványuk.

A következő kiválasztási szempont a kád anyaga, ez igazából egyéni ízléstől függ, a legkeményebb, legstrapabíróbb anyag a zománcozott acéllemez. Mindenképp vegyük figyelembe a kád vastagságát, mivel egy tömörebb anyaggal rendelkező sokkal időtállóbb darab, mint egy vékonyfalú típus.A zománcozott acéllemez kopás és ütésálló, higiénikus és egyszerűen tisztán tartható. Egyedüli hátránya az, hogyha a zománc lepattan a felületéről, az nehezen javítható. Kiválóan tartja a hőt, így nem kell fürdéskor újra meleg vizet engednünk egy hosszabb relaxálás alatt.

Mindenképp körültekintően válasszon kádat, a fenti szempontokat figyelembe véve! Ha minőségi termékre van szüksége, válassza az AXO saniter Kft. kínálatát, amelyet honlapunkon, a www.furdoszoba-szaniter.hu oldalon megtekinthet! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-1-555-1490-es számon vagy írjon e-mailt az axo@axosaniter.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
http://www.formative.hu/galeriak/lakberendezes
Hogyan varázsoljunk nyári hangulatot otthonunkba?

A nyár küszöbén állunk, a meleg kabátok már a szekrény mélyén pihennek, lengébb ruháink pedig előtérbe kerülnek. Ne csak az...

Close