Kövess minket!
  
     

Milyen stílusú konyhát válasszunk?

Milyen stílusú konyhát válasszunk?
2019, július 25.

Felújításkor vagy új otthon vásárlásakor minden helyiséget a saját igényeinkre szeretnénk szabni. Amikor a konyhára gondolunk, legtöbbször a kreativitás, a praktikusság jut eszünkbe. Minden nap megfordulunk itt, nem csak a reggeli kávé elkészítésekor, komplett ünnepi menüsorok, családi események tortacsodáinak elkészülési színhelye is a konyha.

A konyhabútor stílusa az egész helyiséget meghatározza, ehhez illő asztalt és széket fogunk vásárolni. Lehet minimalista, modern vagy klasszikus, a színeknek és formáknak csak a képzelet szab határt. Még ezeken a stílusokon belül is teljesen saját ízlésünkre szabhatjuk a konyhabútorunk frontját, hogy minél inkább illeszkedjen a lakás teljes hangulatához. Fa- és kőhatásúak a természetesség kedvelőinek, matt és fényes a modern stílust előnyben részesítőknek. Minden részlet fontos, a fogantyúk, a munkalap és a korpusz is. Számos kiegészítő áll rendelkezésre, mint például a beépített evőeszköztartók.

Fontos szempont még, amikor konyhabútort választunk, hogy tulajdonképpen mennyi helyre is van szükségünk? Sokaknak vannak rossz élményei, hogy egy-egy nagyobb eseményre, vagy többfogásos vacsorára főzve nem tudták hová tenni az edényeket, a kész ételeket. Ilyenkor, amikor kétségbeesetten kutatunk egy üres hely után, gyakran odaég a főzőlapon hagyott étel, és kezdhetjük elölről az egészet. Tehát az új konyhabútornál jelentősen több munkalapnak kell lennie, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő. De nem csak ebből a szempontból kell vizsgálnunk a hely kérdést, mert a konyhabútor belső méretei is fontosak. Sokan már csak a szekrény tetején találnak helyet a nagyobb fazekaknak, így erre is érdemes odafigyelni.

Cégünk, a Nobilia Konyhastúdió Kft. által kínált termékek között minden stílus megtalálható! Foglaljon időpontot hozzánk, a www.nobiliakonyhastudio.com weboldalunkra kattintva! Ha kérdései vannak a konyhabútor vásárlás előtt, hívjon minket bizalommal a +(36) 1 95 02 041-es telefonszámon, szakértőink a segítségére lesznek! Szívesebben írna nekünk e-mailt? Üzenetét az info@nobiliakonyhastudio.hu címre küldheti!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
logicojatek.hu.19jul
Az egész család örömét leli a társasjáték webáruházunkból rendelt termékekben!

A társasjátékok sosem mennek ki a divatból, kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek közös programot kínálnak! A fiatalabb játékosoknak ez nem...

Close