Kövess minket!
  
     

Milyen módon árnyékolhatjuk otthonunkat?

Milyen módon árnyékolhatjuk otthonunkat?
2016, augusztus 16.

Otthonunk megfelelő árnyékolása elengedhetetlen, hiszen nem mindegy, hogy mennyi napfényt engedünk be a lakásunkba. Az árnyékolás problémája legtöbbször nyáron kerül elő, hiszen akkor a hőség miatt különösen fontos, hogy igény esetén ki tudjuk zárni a napfényt, de bármelyik másik évszakban is megkeserítheti életünket a nem megfelelő árnyékolás.

Árnyékolókat a házon kívül és belül is elhelyezhetünk. A külső árnyékolók jobban biztosítják a ház hűtését, mivel az általuk felvett hő a házon kívül marad, viszont ezért jobban ki vannak téve a változatos időjárás veszélyeinek, így rövidebb élettartamúak. Beltéri árnyékolás esetén az egyik legnépszerűbb megoldás a redőny, választhatunk műanyag redőnyök és alumínium redőnyök között. Sikerük annak köszönhető, hogy praktikus az alkalmazásuk, hiszen szabályozhatjuk vele, milyen mértékben akarjuk beengedni a napfényt. A redőny kényelmesebb használata érdekében találták ki a redőnyautomatát, mely úgy lett kialakítva, hogy a redőny felhúzásához használatos zsinór ne legyen látható, ráadásul az egész szerkezet könnyebben kezelhető. Műanyag redőny választása esetén érdemes kombi redőnyt beszerezni, mely szúnyoghálóval is rendelkezik, így választhatunk, hogy árnyékolni akarunk, vagy csak a rovarokat szeretnénk kizárni. Az alumínium redőnyt a műanyag redőnnyel ellentétben inkább az ablakon kívülre szokás helyezni, mert jobb az ellenállása. Sokan választják a redőnyök helyett a szalagfüggönyöket, mivel azok esztétikusabb látványt nyújtanak és nem csak egyenes felületeken tudjuk alkalmazni. A házon kívül napellenző ponyvával is védekezhetünk a napsütés ellen.

Szeretné minőségi eszközökkel árnyékolni otthonát? Forduljon hozzánk bizalommal! A Párkánydiszkont webáruházban a redőnyök és szúnyoghálók mellett, ablakpárkányokat és egyéb kiegészítőket is talál! Tekintse meg kínálatunkat a www.parkanydiszkont.com webcímen, és ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20/366-6151-es telefonszámon, illetve az info@redonydiszkont.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
télikert építés
Készüljön már most a télre, így megőrizheti a nyarat a hideg hónapokban is!

Nincs is jobb, mint a meleg hónapokban a kertünkben tölteni az időt. Az egyik legrosszabb dolog a télben, hogy hónapokig...

Close