Kövess minket!
  
     

Milyen formájú szemöldök áll jól?

Milyen formájú szemöldök áll jól?
2017, október 30.

A megjelenésére minden hölgy kényes, és a sors fintora, hogy mindig arra vágyunk, amivel nem áldott meg a természet. Ám míg ha például a szemünk színével vagyunk elégedetlenek, azzal kénytelenek vagyunk megbékélni, vannak olyan testrészeink, amiket ma már könnyedén megváltoztathatunk. Utóbbiak közé tartozik a szemöldökünk, melynek színét, sőt, formáját is olyanná varázsolhatjuk sminktetoválással, amilyen ahhoz kell, hogy minden reggelt magabiztosan kezdhessünk.

A szálazott szemöldök tetoválás a legnépszerűbb megoldások közé tartozik, ami nem véletlen, hiszen gyönyörű, természetes hatás érhető el vele. A kérdés már csak az, ha nem tetszik a szemöldökünk formája, vajon mi állna jól helyette? Az alábbiakban arcformák szerint vesszük végig, kinek milyen szemöldök lehet ideális.

  • A kerek arcformához a magasan ívelt, a szem felső vonalát követő, ritkább vékonyabb szemöldök előnyös.
  • Ovális archoz szintén az ívelt vonal passzol, de lágyabban, finomabban, és bátran lehet próbálkozni vastagabb szemöldökkel.
  • A szögletes archoz kifejezetten jól áll a vastag szemöldök, ami egyébként nagyon trendinek számít napjainkban.
  • Hosszúkás arc esetén a belső szemzugtól enyhén emelkedő, ám viszonylag egyenes forma előnyös.
  • Szív alakú archoz az erőteljesebb ívű, hangsúlyosabban tört szemöldökforma illik legjobban.
  • A gyémánt alakú archoz elsősorban a kereken ívelt szemöldök áll jól, így jól ellensúlyozzák egymást a formák.

Ön sem teljesen elégedett megjelenésével? A szálazott szemöldök tetoválással tökéletesítheti külsejét, hogy minden apró részlet éppen olyan legyen, amilyennek elképzelte! Ismerje meg az Erika Szépségszalon szolgáltatásait, ahol nem csupán színvonalas kozmetikai kezelésekkel, hanem kedvező szemöldök tetoválás árakkal is várjuk érdeklődőinket! Látogasson el www.erikaszepsegszalon.hu weboldalunkra, és ismerje meg a részleteket, nézzen körül bátran galériánkban! Kérdéseivel keressen minket bizalommal a +36-35-300-760-as telefonszámon vagy az info@erikaszepsegszalon.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Miben különbözik a csempe a járólaptól?
Miben különbözik a csempe a járólaptól?

Lakásfelújítást tervez, vagy új lakása kialakításán gondolkodik? A burkolás minden esetben elengedhetetlen, de egyáltalán nem mindegy, milyen burkoló anyagokat használ...

Close