Kövess minket!
  
     

Mikor vonhatunk le áfát vállalkozásunk működtetése során?

Mikor vonhatunk le áfát vállalkozásunk működtetése során?
2017, szeptember 29.

Igyekszik teljes mértékben eleget tenni a törvényi előírásoknak, de a különböző kedvezményekkel kapcsolatban is szeretne naprakész lenni? Vállalkozása gondtalan, és minél költséghatékonyabb működtetése céljából érdemes az áfa levonását érintő változásokban is értesültnek lennie. Annak érdekében, hogy az információk az aktualitások szerint lehessenek a birtokában, és mindent teljes mértékben átláthasson, tanácsos felkészült könyvelőirodát Óbudán felkeresnie.

Gazdasági tevékenységünk során előírt szabályok hosszú sorát szükséges ismernünk, és mindezeknek eleget kell tennünk, ha nem szeretnénk komoly problémákba ütközni. Azonban lehetőségünk van számos kedvezmény igénybe vételére is, amelyekről eddig akár nem is tudtunk! Tapasztalt szakemberek tanácsát kérve megfelelően járhatunk el, és hozzásegíthetjük cégünket a költséghatékony működéshez.

Az áfa levonásáról érdemes tudnunk, hogy mindkét félnek gazdasági tevékenységet folytatva adóalanynak kell lennie, és az ügyletnek mindenképp valósnak kell bizonyulnia, valamint az áfa törvényben előírt feltételeknek is szükséges megfelelni. Az adóhivatal bizonyos esetekben megtagadhatja az áfa levonását. Éppen ezért elengedhetetlen részletesen tájékozódnunk a témával kapcsolatban, amit szakértő, naprakész könyvelőiroda munkatársainak segítségével egyszerűen megtehetünk.

Az adótörvényekben rejlő lehetőségek kihasználása, a jogszabályváltozásokról való folyamatos értesülés, és ennek megfelelő könyvelés teljesítése céljából könyvelőirodánk Óbudán készséggel áll rendelkezésére! Igyekszünk a legjobb tudásunk szerint, körültekintően, cége sikeréért mindent elkövetve, ugyanakkor az előírásoknak maximálisan megfelelve teljesíteni a ránk bízott feladatokat. Tanácsot nyújtunk az adózást érintő kérdésekben, így az áfa levonásával kapcsolatban is részletesen informáljuk. Látogasson el a www.konyvelesobudan.hu internetes oldalunkra, és szerezzen bővebb információt tevékenységünkről!

Értesüljön teljeskörűen a vállalkozása pénzügyeit érintő tudnivalókról! Vegye igénybe óbudai könyvelőirodánk szakértőinek segítségét, hogy munkáját gördülékenyen, hatékonyan és minél gazdaságosabban láthassa el! Keressen minket bizalommal a 06-70-636-1002-es telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet a vagner.emilia@konyvelesobudan.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Új háztartási gépre van szüksége? – Vásároljon szépséghibás készülékeket!
Új háztartási gépre van szüksége? – Vásároljon szépséghibás készülékeket!

A háztartási gépek egyértelműen nélkülözhetetlen darabjai az otthonoknak, azonban, mint minden más műszaki berendezéssel, úgy a háztartási gépekkel is előfordulhatnak...

Close