Kövess minket!
  
     

Mikor vagyunk jogosultak munkahelyi baleseti kártérítésre?

Mikor vagyunk jogosultak munkahelyi baleseti kártérítésre?
2017, március 31.

Érte már Önt is baleset, és szeretne tisztában lenni azzal, hogy mire jogosult, ha munkahelyén fordul elő? Ha még nem volt problémája, akkor is érdemes tájékozottnak lennie a témában, hiszen több esetben van lehetősége a munkahelyi baleseti kártérítés igénylésére.

Nap, mint nap szakmai tevékenységünket végezve kaphatunk olyan feladatokat, amelyek során érhet minket sérülés. Ha speciális eszközök nélküli, általános teendőket teljesítünk, abban az esetben is fennáll annak a lehetősége, hogy váratlanul bajunk esik. A munakbalesetek körét törvény szabályozza, amelyek szerint köteles minden munkáltató helyesen eljárni. Munkavégzés közben, és a munkahelyünkre érkezés, vagy onnan történő távozás alkalmával előforduló balesetből adódóan is szóba jöhet a munkahelyi baleseti kártérítés. Jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy pontosan milyen baleseti kártérítés illet meg bennünket, és hova fordulhatunk ennek ügyében, amennyiben nehézséggel találjuk szemben magunkat.

Díjmentes szakmai konzultáción vehet részt, ha cégünktől igényel segítséget baleseti kártérítés ügyében! Szakembereinkkel egyedileg vizsgáljuk meg az adott esetet, és nagy tapasztalattal a hátunk mögött, felkészülten adunk választ minden kártérítéssel kapcsolatos kérdésére. Költségmentesen biztosítjuk szolgáltatásunkat, hiszen sikerdíjas rendszerben dolgozunk. Úgy gondoljuk, hogy eredményességet tekintve nagyon sokat jelent a gyors eljárás, ezért precízen, minél részletesebben adunk információt. Munkahelyi baleseti kártérítéssel kapcsolatos tanácsok nyújtását, szakmai értékelést, és kártérítés felülvizsgálását is vállaljuk, amennyiben erre van szüksége. Informálódjon bővebben cégünk szolgáltatásaival kapcsolatban honlapunkon, a www.enugyvedem.hu webcímen!

Legyen tájékozott, és probléma esetén részesüljön az Önt illető kártérítésben! Kérje díjmentes konzultációnkat, és bátran forduljon hozzánk felmerülő kérdéseivel elérhetőségeinken! Hívjon minket a 06-30-5807777–es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@enugyvedem.hu–ra!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Egyszerű, elegáns vagy luxus apartman? Hotel Négy Évszak!
Egyszerű, elegáns vagy luxus apartman? Hotel Négy Évszak!

Hamarosan utazni szeretne, hiszen fontosnak tartja, hogy a pihenésre is szakítson időt? Akár párjával, egyik rokonával, akár pedig egész családjával,...

Close