Kövess minket!
  
     

Miért ne vezethetnének kamiont nők is?

Miért ne vezethetnének kamiont nők is?
2016, október 28.

A tehergépkocsi jogosítvány megszerzése kritérium a kamionos szakmában. Erre időt, pénzt és energiát kell szánni, nem lehet bárkiből kamionsofőr, de nembeli korlátozás nincs, férfiak és nők is ugyanúgy foglalkoznak kamionozással. Igen, nők is!

Bárki, aki érez magában elég elhivatottságot, szeret vezetni, megbízható és precíz, lehet kiváló külföldi, illetve belföldi fuvarozó egyaránt. A gépjárművek kezelése általában a férfiakra marad, de ez nem jelenti azt, hogy a nőknek nincsen helyük a szakmában. Sőt! A női sofőrökkel szemben felhozott sztereotípiák – sminkelnek vezetés közben, nem tudnak parkolni… – a legtöbb esetben elhamarkodottnak bizonyulnak, hiszen a nők általában nyugodtabbak a volán mögött, pontosabbak, és jóval alaposabbak férfi munkatársaiknál. Ne szabjon gátat az, hogy a nemzetközi fuvarozást nagyrészt a férfiak végzik! Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy a nők is kezükbe vehetik a kormányt!

Veszélyes áru szállításánál például nagyon nagy a nyomás a sofőrön, nemtől függetlenül. Maximális koncentrációt, odafigyelést és szakértelmet igényel az áru “A” pontból “B” pontba szállítása. Meg kell tervezni az utat, tudni kell, mit és hogyan lehet szállítani, és az úton talán még jobban oda kell figyelni, mint általában.

Belföldi fuvarozásnál kényelmesebbek lehetünk, mert ismerős tájakon át vezet az utunk, de nemzetközi fuvarozás esetében sem kell megijedni a feladattól! Vállaljunk el bármilyen fuvarozást, hogyha a gépkocsik szerelmesei vagyunk! Fuvarozásra mindig is szükség volt, és szükség is lesz, hiszen az árucikkek folyamatos mozgásban vannak.

Magára ismert? A vezetés a hobbija? Mindig is érdekelték a kamionok, vagy a fuvarozás? Vessen végez az álmodozásnak, és válassza a kamionozást hivatásának! Velünk igazán gyerekjáték megszerezni a tehergépkocsi jogosítványt! B, C, C+E, és D kategóriás jogosítványt is kínálunk azok számára, akik nem félnek pénzt szerezni azzal, amit szeretnek! Válassza a kalandot, járja be az országot, sőt, a világot! Jelentkezzen képzéseinkre telefonon: 36 1 264 5040, +36 30 458 1723, +36 30 900 5562, +36 30 488 9015, vagy érdeklődjön e-mailben: kamionsuli@kamionsuli.hu!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tegyen szert komoly tudásra a fotózás világában!
Tegyen szert komoly tudásra a fotózás világában!

Kedvenc időtöltései közé tartozik a fotózás, és szeretne közelebbről megismerkedni vele, később pedig akár szakmabeliként is dolgozni? Esetleg már régóta...

Close