Kövess minket!
  
     

Miért jó koktélruhát vásárolni télen?

Miért jó koktélruhát vásárolni télen?
2019, november 28.

Minden ruhásszekrényben akad egy-két alkalmi ruha, de ez nem azt jelenti, hogy ne kellene újra és újra lecserélni őket vagy pár új darabbal kiegészíteni a meglévő modelleket. Új alkalmi ruhát a legtöbben nyáron vásárolnak, hiszen ez az esküvők, koktélpartik fő szezonja, pedig az évnek a hidegebb évszakában, télen is van ok bőven az ünneplésre.

A koktélruha olyan alapdarab, ami az alkalmi ruhák közül nem hiányozhat. De a félreértések elkerülése végett érdemes tisztázni egy dolgot már az elején, mégpedig a koktélruha fogalmát. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen alkalmi ruha felel meg pontosan a koktélruha kritériumainak. Ez különösen akkor balszerencsés hiányosság, amikor olyan eseményre vagyunk hivatalosak, ahol dress code van érvényben és nem tudjuk, hogy pontosan mit is várnak tőlünk.

A koktélruha a kis fekete ruha szinonímája is lehetne, de nem minden koktélruhának kell feketének lennie. A kisestélyi és a nagyestélyi külön kategóriát képvisel az alkalmi ruhák világában, tőlük különbözik a koktélruha, aminek eredete pedig egészen Audrey Hepburn híres, rózsaszín ruhájáig nyúlik vissza, amit az Álom Luxuskivitelben című mozijában viselt. Ma is ez a fokmérője a klasszikus koktélruhának. Tehát egy koktélruha térdig ér, illetve kicsivel fölötte vagy alatta, attól függően, hogy milyen az adott rendezvény jellege. Mivel a lábakat már láttatni engedi, az ízléses és stílusos vendég tudja, hogy a vállak és a dekoltázs villantására már nincs szükség. Azonban a színek, anyagok, minták és fazonok tekintetében gyakorlatilag nincsenek szabályok. Mindenkinek a saját ízlése, merészsége határozza meg, hogy az aktuális divattal párhuzamosan mit ölt magára, amikor jelenése van. A kiegészítőkről se feledkezzünk meg. Egy ilyen alkalmi ruhához hozzáillő, csinos magassarkú, illetve kistáska illik, clutch vagy egyéb alkalmi darab.

A www.thecollection.hu honlapon a The Collection webáruházában válogathat a szebbnél-szebb, divatos és stílusos koktélruhák között! Készüljön egy vadonatúj darabbal a karácsonyra, szilveszterre, illetve a farsangi szezonra! A kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a thecollectionhungary@gmail.com e-mail címen vagy a +36-70-705-2552-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tetemszallitasbudapesten.com2
Miért érdemes a hamvasztás mellett dönteni?

Egy kisállatot szeretni mindig magával ragadó élmény és életreszóló tapasztalat is egyben. A cicák, kutyusok, nyuszik, hörcsögök feltétel nélkül nyújtják...

Close