Kövess minket!
  
     

Miért jelent hatékony megoldást télen is a redőny?

Miért jelent hatékony megoldást télen is a redőny?
2016, december 1.

Úgy gondolja, hogy az árnyékolóknak csak nyáron van különösebb szerepük? Ez egyáltalán nem így van, hiszen a téli hideg hónapokban is kiemelten fontosak. Helyesen felszerelt, színvonalas kivitelezésű redőnnyel jelentősen csökkentheti fűtési költségeit.

Többségünk otthonára jellemző, hogy rengeteg energiát fordítunk a fűtésre, ezzel szemben viszont nem gondoskodunk a megbízható nyílászárókról, hatékony hőszigeteléséről. Belső helyiségeink hőmérsékletét nagymértékben szabályozhatjuk a különféle árnyékolók alkalmazásával, amelyek az év minden szakaszában fontos szerepet töltenek be. Sokan úgy gondoljuk, hogy az árnyékoló, így például a redőny, csak a meleg, nyári hónapokban elengedhetetlen, azonban télen is jelentős funkcióval bír.

Ha ablakunk nem szigetel jól, ám minőségi redőnyt szereltetünk fel, jelentősen csökkenthetjük a hőveszteséget. Érdemes tisztában lennünk azzal, hogy nyílászárónk, és a leeresztett redőny közötti részen található légréteg hőpajzsként funkcionál, ezért fontos, hogy hozzáértő szakemberrel végeztessük a munkát, és megfelelő szélességben hagyjon rést ennek érdekében.

Megbízható redőnyöket és kiváló redőny alkatrészeket rendelhet kedvező áron redonydiszkont.hu árnyékolástechnikai webáruházunkból! Kényelmesen rendelhet online felületünkön keresztül, de bemutatótermünkben személyes átvétel során is beszerezheti új eszközeit, így megspórolva a szállítási költséget. Redőnyeink között műanyag és alumínium típusokkal is találkozhat, számos különféle kivitelben, ráadásul változatos akciókkal is várjuk érdeklődőinket. Ismerje meg termékeinket, és informálódjon bővebben honlapunkon, a www.redonydiszkont.hu–n!

Csökkentse Ön is fűtési költségeit jól megválasztott árnyékolóval, korszerű redőny alkalmazásával! Forduljon hozzánk bizalommal részletesebb tájékoztatásért, és tegye fel nekünk felmerülő kérdéseit a 06-20-366-6151-es telefonszámon, vagy az info@redonydiszkont.hu e-mail címen keresztül, készséggel segítünk Önnek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
50555897 - front elevation of luxury home in evening
Hogyan éljünk komfortosan és költséghatékonyan otthonunkban?

Jelenleg meglévő nyílászárói cseréjét tervezi, vagy új otthonába költözik, és szeretné a legjobb ablakokat, ajtókat beszerezni? Annak céljából, hogy hosszú...

Close