Kövess minket!
  
     

Miért éri meg jobban a buszbérlés külföldre, mint egy repülőgépes utazás?

Miért éri meg jobban a buszbérlés külföldre, mint egy repülőgépes utazás?
2019, április 1.

Az emberek többsége szívesen utazik, és tölti a szabadidejét aktív kikapcsolódással. Éppen ezért népszerűek a csoportos utazások is, amiket belföldre és külföldre egyaránt indítanak. Nemcsak utazási irodával lehet utazni; sok sport vagy szabadidős elfoglaltságot űző társaság is rendszeresen szervez a tagjainak kisebb létszámú utazásokat. A költségeken sokat lehet spórolni, ha nem repülőgéppel megy a csoport, hanem helyette inkább választja a buszbérlést külföldre.

Mik az előnyei a buszbérlésnek külföldre? Az ilyen utazásnak nincsenek olyan járulékos költségei, mint a repülős utazásnak, nem kell illetéket, poggyászdíjat és plusz transzferdíjat is fizetni, csak a busz bérleti díját. Akik buszt bérelnek külföldre, azok talán hosszabb időt töltenek el a buszban ülve, mint egy repülőgépen, de ez is utazás része, ami élménytelibb, mint a repülőgépbe zárva. Nemcsak azért, mert már út közben idegen országok természeti szépségeit lehet megcsodálni, de olyan településeken is keresztülhaladhat a busz, ahol ki lehet szállni egy villámlátogatásra. Másrészt a buszbérlés külföldre olyan lehetőség, ami összehozza a csoport tagjait. Utazás közben is ismerkedhetnek, beszédbe elegyedhetnek egymással, így sokkal jobban összeszoknak a résztvevők, és oldódik a hangulat.

A  www.tri-busz.hu webcímen megtalálja cégünk, a Tri-Busz 2005 Kft. weboldalát, ahol igénybe veheti a szolgáltatásainkat buszbérléshez külföldre. Forduljon hozzánk bizalommal, mert jól felszerelt gépparkunknak köszönhetően sokféle buszt tudunk a bérlők rendelkezésére bocsátani! Buszaink kényelmes, modern, komfortos és biztonságos járművek, amiket minden esetben tapasztalt és felelősségteljes sofőrökre bízunk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba a weboldalunkon található elérhetőségek egyikén és érdeklődjön a buszbérlésről külföldre! A +36-36-789-390-es és a +36-30-207-9406-os telefonszámokon, vagy a tribusz@upcmail.hu e-mail címen elér minket.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tetemszallitasbudapesten.com1.19marc
Méltó búcsút szeretne venni kedvencétől? Válassza a kisállathamvasztást!

Egy közeli hozzátartozó halálát nehéz feldolgozni; nem megy egyik pillanatról a másikra. A halál, az elmúlás az élet része ugyan,...

Close