Kövess minket!
  
     

Miért érdemes szalagfüggönyt választania?

Miért érdemes szalagfüggönyt választania?
2016, december 1.

A nagyméretű ablakok és tolóajtók árnyékolásának megoldása komoly fejfájást tud okozni, pontosan ezért találták fel a szalagfüggönyt. Praktikus, stílusos és költséghatékony módja az árnyékolásnak, ráadásul hatalmas választékból válogathatunk. Elképesztően sokféle színű és anyagú szalagfüggöny található a piacon, így biztosan tudunk találni az otthonunknak vagy az irodánknak megfelelőt.

A szalagfüggöny egyik legvonzóbb előnye az olcsósága. Viszont érdemes odafigyelni a minőségre, amikor vásárolunk, ugyanis a legolcsóbb szalagfüggönyök általában nem túl hosszú életűek. Sokkal jobban járunk egy minőségi szalagfüggöny beszerzésével, sőt, spórolunk is vele, ugyanis hosszú éveken keresztül nem kell lecserélnünk.

A sokoldalúság szintén egy fontos tényező a szalagfüggönynél. Mivel könnyedén állíthatóak, eldönthetjük, hogy milyen mértékben szeretnénk beengedni a fényt. Ha akarjuk, teljesen szabadon hagyhatjuk az ablakot, ezzel beengedvén a napot és az árnyékolás szintjét is állíthatjuk. Ha nem szeretnénk túlságosan kizárni a fényt, választhatunk vékony, fényáteresztő anyagból készült szalagfüggönyt is. Ami az anyagot illeti, rengeteg lehetőség közül válogathatunk, a szalagfüggöny készülhet textilből, fából, és műanyagból is, attól függően, hogy mire van szükségünk.

A szalagfüggöny takarítása sem vesz sok időt és energiát igénybe, hiszen nincs rajta vízszintes felület, melyen a por fel tudna gyülemleni. A felhelyezése és a kezelése is rendkívül egyszerű, emellett modern és stílusos hangulatot kölcsönöz az otthonunknak. Változatos, praktikus és kifejezetten tartós, a szalagfüggöny a legjobb választás a nagyméretű üvegajtók és ablakok és ajtók árnyékolásához.

Ha minőségi szalagfüggönyt szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.albalamella.hu webcímre, és tekintse meg árnyékolástechnikai eszközeinket! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-420-1933, 06-70-389-1936 telefonszámok valamelyikén, illetve az info@albalamella.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Előző cikk olvasása:
46963542 - hands of parent giving a christmas gift to child.
Személyre szabott ajándékok különleges formában

Egyedi ajándékkal szeretné meglepni családtagjait és barátait az ünnepek alkalmával, de nem mindenki számára talált még megfelelőt? Mindenki annak örül...

Close