Kövess minket!
  
     

Miért érdemes a hamvasztás mellett dönteni?

Miért érdemes a hamvasztás mellett dönteni?
2019, november 28.

Egy kisállatot szeretni mindig magával ragadó élmény és életreszóló tapasztalat is egyben. A cicák, kutyusok, nyuszik, hörcsögök feltétel nélkül nyújtják azt, amijük van és nem várnak cserébe semmit a gazditól. Nem csoda, ha sokan választanak állatot maguk mellé, és tekintenek úgy rájuk, mint egy igaz barátra, sőt, teljes értékű családtagra is. Az ilyen ember-állat kapcsolatokban bizony nincsen féltékenység, önzés, játszmák vagy árulás, csakis a tiszta és kölcsönös bizalom. Sokszor előfordul, hogy egy embert megváltoztat egy állattal való barátsága és a többi élőlény felé is ugyanolyan szeretettel fordul. Egy kis kedvenc elvesztése tehát minden túlzás nélkül ugyanolyan horderejű fájdalommal bírhat, mint egy emberi társ elvesztése, ami gyászt, feldolgozást, búcsút von maga után. Ebben tud segíteni a hamvasztás.

A kisállat hamvasztás hozzásegíti a gazdit ahhoz, hogy elbúcsúzzon a korán elvesztett társtól és a méltó búcsúnak köszönhetően pedig könnyebb legyen feldolgoznia a veszteséget. Nem nehéz elképzelni, hogy mennyivel jobb körülmények között történik a búcsúzás egy kisállat hamvasztáshoz tartozó procedúra során, mint egy kiásott gödör szélén állva, ahol csak föld van és az enyészetnek ajánlott maradványok.

A kisállat hamvasztás megadja minden gazdinak a lehetőséget, hogy a kis kedvencére ne úgy gondoljon, mint egy közönséges állatra, hanem, mint egy barátra, családtagra, akivel sok, boldog, közös évet éltek át. Amíg tart a kisállat hamvasztás, addig ezeket végiggondolhatja, könnyíthet a lelkére nehezedő súlyon és megkezdheti a fájdalom és az elszakadás feldolgozásának gyászmunkáját.

A www.tetemszallitasbudapesten.com webcímen keresztül a cégünk honlapját találja meg, ahol minden kisállat tulajdonos számára kínáljuk a kisállat hamvasztással kapcsolatos szolgáltatásainkat. Érdeklődjön és tájékozódjon a részletekről, az eljárás menetéről a +36-30-311-7788-as telefonszámon vagy weboldalunkon keresztül küldött üzenetében, készséggel állunk rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tranzitshop.hu
Ismerkedjen meg a Native cipőkkel!

Ahány ember, annyiféle elvárás létezik a cipőkkel kapcsolatban. Egyeseknek nagyon fontos a divat, mások pedig a kényelmet részesítik előnyben, sokan...

Close