Kövess minket!
  
     

Miért érdemes a hajdúszoboszlói Hotel Járjában szobát foglalni?

Miért érdemes a hajdúszoboszlói Hotel Járjában szobát foglalni?
2017, július 20.

Pihenésre vágyik egy olyan helyszínen, ahol teljes mértékben kikapcsolódhat, és különféle programokon is részt vehet? Párjával, vagy akár egész családjával együtt felejthetetlen napokat tölthet, ha hajdúszoboszlói szállás mellett dönt. A Hotel Járja hajdúszoboszlói hotel különleges környezetben várja vendégeit, ahol nem csak fürdőzési lehetőséget vehet igénybe, hanem a legfinomabb fogások közül is kedve szerint válogathat, így minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Mindegyikünk megérdemli, hogy a rengeteg fárasztó hétköznap után kipihenjük magunkat. A megszokott munkanapokat, a stresszt és a mindennapos teendőinket hátra hagyva országunk bármely részére elutazhatunk. Szebbnél-szebb szállodák várnak bennünket szolgáltatásaikkal, így elképzelésünk szerint választhatjuk ki azt, ami a leginkább megfelelő számunkra. Érdemes külön kiemelnünk a városok sorából az egyedülálló programokat kínáló Hajdúszoboszlót, ahol kedvünk szerint fürdőzhetünk, valamint számos egyéb eseményeken is részt vehetünk.

Várjuk Önt is Hotel Járja hajdúszoboszlói szállásunkon, ahol kényelmes szobákat, teremgarázst és wellness-részleg használatot is biztosítunk. A könnyen megközelíthető, hajdúszoboszlói hotelünktől pár lépésre található fürdőt kedvezményesen veheti igénybe családjával együtt. Különböző akciókkal, ízletes, magyaros ételekkel, színvonalas kiszolgálással igyekszünk elérni, hogy minden vendégünk elégedett lehessen. Egyedülálló csomagajánlatainkat, galériánkat, és a következő időszakban megrendezésre kerülő programok listáját tekintse meg a www.hoteljarja.hu honlapunkon!

Vegyen célba olyan helyszínt, ahova egyszerűen eljuthat, és ahol teljes mértékben kikapcsolódhat! Töltődjön fel hangulatos hajdúszoboszlói hotelünkben az év bármely napján! Keressen minket bátran telefonon, a 06-52-412-724–es számunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@hoteljarja.hu e-mail címünkre!

Várjuk szeretettel – ne feledje, a pihenés mindenkinek jár!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
fenyokereg.hu17.06
Használjon fenyőkérget a konyhakertbe, a haszonnövények alá!

Előnyben részesíti az otthon termesztett gyümölcsöket és zöldségeket, melyek fejlődése érdekében igyekszik mindent megtenni? A gyomosodás mindenütt problémákat okozhat, ezért...

Close