Kövess minket!
  
     

Miért döntsön az épített zuhanykabin mellett?

Miért döntsön az épített zuhanykabin mellett?
2018, január 30.

Vitathatatlan, hogy a zuhanykabinok rendkívül praktikus berendezésnek számítanak a fürdőszobában, azonban manapság egyre több vásárló dönt az épített típusok mellett, ugyanis számtalan előnyük van.

Az előregyártott zuhanykabinok eleinte egyszerűbb megoldásnak tűnnek, ám amikor az emberek megvásárolják a fürdőberendezéseket, akkor derül ki, hogy valójában ez a választás sokkal több kompromisszumot követel, mint kéne. Elindul a szóban forgó fürdőszobában az átalakítás annak érdekében, hogy kellő hely legyen biztosítva a megvásárolt, előregyártott zuhanykabin számára, ami plusz költséggel jár. Emellett az előregyártott zuhanykabinoknak megvan az a hátránya is, hogy idővel a tömítéseik elöregednek, kirepedeznek, a kabinok szigetelése ennél fogva nem lesz megfelelő, és pár év használat után javításra, rosszabb esetben cserére szorulnak.

Ezzel szemben az épített zuhanykabinok esetében nincsen szó kompromisszumról, átépítésekről, ugyanis a vásárló a saját igényének és a fürdőhelyiség adottságainak megfelelően alakíttathatja ki a kabint, így valóban olyan fürdőberendezésre tehet szert, ami az ő elképzeléséhez a legközelebb áll. Egy épített zuhanykabin nem csak a szerkezetével nyújt ideális megoldást, hanem küllemével is, ugyanis akár a legújabb, modern trendek szerint is ki lehet alakítani őket. Így olyan látványos és ízléses darabbal gazdagíthatja otthonát, ami még az ingatlan értékét is növelheti egy eladás esetében! Mivel az épített zuhanykabinokat precíz munkával készítik el a szakemberek, hosszú távú befektetésnek minősülnek, mert minőségi, válogatott alapanyagból és korszerű technikával készítik el őket.

Ha Ön is szeretne épített zuhanykabin tulajdonossá válni, keresse bizalommal a Rikker Kft.-t! Szakembereink kompromisszumok nélkül készítik el Önnek álmai zuhanykabinját! További információkat weboldalunkon találhat, amelyet a www.rikker.hu címen érhet el! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-29-325-979-es számon, vagy írjon e-mailt az info@rikker.hu címre!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Személyi edzővel sokkal könnyebben elérheti céljait!
Személyi edzővel sokkal könnyebben elérheti céljait!

A január a legtöbb ember számára az életmódváltás jegyében telik, hiszen az ünnepi lakomák és a tartalmas pihenések után elkerülhetetlen,...

Close