Kövess minket!
  
     

Miben különbözik a csempe a járólaptól?

Miben különbözik a csempe a járólaptól?
2017, október 27.

Lakásfelújítást tervez, vagy új lakása kialakításán gondolkodik? A burkolás minden esetben elengedhetetlen, de egyáltalán nem mindegy, milyen burkoló anyagokat használ hozzá. Fontos tisztában lenni azzal, hogy milyen különbségek mondhatóak el a járólap és a csempe között, így időtálló eredményhez juthat!

Otthona kialakításakor rendkívül széles termékkínálatból válogathat függetlenül attól, hogy az épületburkolásról, vagy a berendezési tárgyak beszerzéséről van szó. A nagy választék miatt figyelni kell, hogy nem csak esztétikailag, hanem a praktikusság, és a minőség szempontjából is megfelelő legyen a választott termék. A hidegburkolás előnye a kopásállóság és a könnyű tisztíthatóság. A csempe és a járólap egyaránt ismerős lehet, azonban tanácsos tisztában lenni a közöttük lévő különbségekkel. A méretüket és a terhelhetőségüket tekintve is más anyagokról van szó. A csempét legfőképp függőleges burkolásra használják, azonban napjainkban már készülnek nagyobb igénybevételre kifejlesztett burkoló anyagok is. A járólapok a vízszintes burkolás tökéletes megoldásául szolgálnak, amelyeket nagy kopásállóság és teherbírás jellemez. Igény szerint egy helyiségben akár mindkettő burkoló anyag alkalmazható!

Precíz, felkészült munkatársainkkal segítségére vagyunk minden épületburkolást érintő kérdésben. A Burkoló Express teljes körű szolgáltatást nyújt, ha hidegburkolásáról, vagy egyéb burkolási feladatokról van szó. Budapesten, és az ország egész területén készséggel állunk rendelkezésére. Akár csempe, akár járólap alkalmazása mellett dönt, vállaljuk a burkolás munkálatainak precíz és gyors teljesítését. Tekintse meg a www.burkoloexpress.eu honlapunkat, és informálódjon tevékenységünkről, referenciáinkról!

Burkolási feladatait bízza profikra, és válasszon kiváló minőségű burkoló anyagokat! Bármilyen kérdése van az épületburkolással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-677-4492-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a precizburkolas@gmail.com e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Költöztesse értékeit sérülésmentesen és kényelmesen!
Költöztesse értékeit sérülésmentesen és kényelmesen!

Elérkezett az idő, amikor új otthonába költözik családjával együtt, és megbízható megoldást keres ennek lebonyolítására? Attól függetlenül, hogy kicsi vagy...

Close