Kövess minket!
  
     

Mi kell a design padló kialakításához?

Mi kell a design padló kialakításához?
2017, május 29.

Napjainkban a padlóburkolás terén egyre változatosabb kínálattal találkozhatunk. A legújabb forradalmi felfedezés a burkolatok terén az úgynevezett vinyl anyag, aminek összetétele hasonló a PVC-hez, de sokkal merevebb, rétegeltebb felépítésű, sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően olyan helyiségekben is alkalmazhatjuk, ahol a korábbi padlóburkolati megoldások miatt nem volt lehetőség szabadjára engedni kreativitásunkat.

A vinyl egy speciális felület, vízálló, strapabíró, utóbbi miatt olyan intézmények padlóburkolásánál is használhatjuk, ahol jelentős igénybevételnek van kitéve, ezt a vinyl padló összetételének köszönhetjük, amely 4 részből áll. Az első, egy dupla alapréteg, ami egyrészt a ragasztó megfelelő elterülését, tartósságát garantálja, emellett stabilitást biztosít a felületnek. Ezután következik a nagy felbontású, HD fotóréteg, amely a különböző mintázatok élethű megjelenését garantálják. A harmadik rétegnél felfedezhetjük a PVC—t, ami a fotó felületet megóvja, és látványán erősít, végül a legfelső réteg a PU védőbevonat, amely akár kevés tisztítás mellett is hosszú élettartamot biztosít a vinyl padlónak.

A már említett, kiváló felbontású fotóréteg miatt előszeretettel ajánlják a lakberendezési szakértők design padlót, ugyanis a vízállóságának köszönhetően akár a fürdőszobánk padlója is kaphat faburkolatot, mindezt úgy, hogy nem kell tartanunk attól, hogy megpúposodna a nedvességtől a felület, mint egy hagyományos fa esetében. A vinyl megoldás sokkal melegebb hatást kölcsönöz, mint egy laminált padló, vagy kő lerakása. Utóbbit, ha szeretnénk nappalink padlójához felhasználni, de nem akarunk túlságosan hideg hatást kelteni, akkor a vinyl kőmintázata ezt a problémát orvosolja. Bátran kísérletezhetünk a burkolat adottságai miatt, és a vinyl biztosítja a látványos design padló kialakítását bármilyen helyiségben!

Ha látványos design padlót szeretne otthonába, most már tudja, hogy vinyl burkolat szükséges a megvalósításhoz, amelyet a Dr. Padló Kft. kínálatában megtalálhat! Termékeinket weboldalunkon a www.drpadlo.hu címen érheti el. Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-370-7067-es számon, vagy írjon e-mailt a webaruhaz@drpadlo.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Alkalmazzon viszkóz anyagot nyári ruhák készítéséhez!
Alkalmazzon viszkóz anyagot nyári ruhák készítéséhez!

Igényes méterárut keres, amiből szebbnél-szebb termékeket nyújthat megrendelői számára? Esetleg saját célra készítendő ruhái alapanyagául lenne szüksége megbízható méterárura? A...

Close