Kövess minket!
  
     

Mi a komfortos nappali elrendezésének a titka?

Mi a komfortos nappali elrendezésének a titka?
2017, június 26.

A nappali megtervezése az egyik legösszetettebb és legbonyolultabb feladat, ugyanis ez a helyiség többféle funkciót tölt be otthonunkban, itt pihenünk, vagy gyűlik össze a család, ezért a nappalit úgy kell kialakítani, hogy a tér alkalmazkodni tudjon változó igényeinkhez, tevékenységeinkhez.

Ahhoz, hogy a nappali komfortos és esztétikus legyen minőségi bútorokra lesz szükségünk hozzá. A legfontosabb bútordarabok közé tartoznak az ülőalkalmatosságok, egy kényelmes kanapé vagy fotel nélkül elképzelhetetlen a helyiség. A kanapét úgy válasszuk ki, hogy alkalmas legyen a pihenésre, a szórakozásra, és akár az étkezésre is! Ajánlott úgy berendezni a szobát, hogy könnyedén átrendezhessük egy baráti összejövetelhez, ugyanis az emberek szeretnek egész testtel egymás felé fordulni beszélgetés közben, így nem túl szerencsés, ha ehhez túl szűk helyet biztosítunk vendégeink számára. A nappali legyen szellős, ne zsúfoljuk túl bútorokkal!

A nappali bútorokat használhatjuk arra is, hogy elhatároljuk egymástól a különböző szobarészeket, leginkább ez akkor valósítható meg, ha kellő nagyságú tér áll a rendelkezésünkre, így egy polcrendszer alkalmazásával az egyik oldalon létrehozhatunk egy pihenősarkot, a másik oldalon pedig egy étkezésre alkalmas teret. Aki szűkebb hellyel rendelkezik, használjon könnyen elmozdítható, kisebb, és egyszerűen átalakítható, többfunkciós nappali bútorokat! Napjainkban nagyon divatosak az aszimmetrikus kanapék, amelyeknek egyik végét úgynevezett lounge résszel toldják meg, ez garantálja a komfortos pihenést, mert lehetőségünk van elfeküdni rajta. A hagyományos kanapék esetében nélkülözhetetlen a kanapé magasságával megegyező puff, amelyet, ha a kanapé elé húzunk, felrakhatjuk rá a lábunkat, így biztosított a fekvő pozíció. A nappali bútorok különböző stílusban, színben kaphatók, így biztos megtaláljuk azokat a termékeket, amelyek nappalink kényelmét szolgálják!

Ha stílusos nappali bútorra van szüksége, a Protoszer Bt. kínálatában megtalálhatja! Szolgáltatásainkról bővebben honlapunkon tájékozódhat a www.henczbutor.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-70-244-5787-es számon, vagy írjon e-mailt a henczbutor@gmail.com címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

YouTube

Előző cikk olvasása:
Hullámmasszázzsal a narancsbőr ellen! – Hatásos alakformálás már rövid időn belül!
Hullámmasszázzsal a narancsbőr ellen! – Hatásos alakformálás már rövid időn belül!

A narancsbőr leküzdésének érdekében rengeteg kozmetikumot vásárolunk, és szépészeti kezeléseken veszünk részt, de sok esetben a várt hatás elmarad. Napjainkban...

Close