Kövess minket!
  
     

Méltó búcsút szeretne venni kedvencétől? Válassza a kisállathamvasztást!

Méltó búcsút szeretne venni kedvencétől? Válassza a kisállathamvasztást!
2019, április 1.

Egy közeli hozzátartozó halálát nehéz feldolgozni; nem megy egyik pillanatról a másikra. A halál, az elmúlás az élet része ugyan, de olyan hatalmas érzelmi megrázkódtatással jár, hogy nem egyszerű napirendre térni felette. A halálhoz kötődik a gyász folyamata is, ami lehetővé teszi, hogy túltegyük magunkat a veszteségen, és fokozatosan elfogadjuk, hogy ez az élet rendje. A gyászmunka egyik első lépése a búcsúzás. A halál beálltát követően minden hozzátartozónak gondoskodnia kell arról, hogy egy utolsó út során végső nyugalomra helyezze az elhunytat, és végleg elköszönjön tőle.

Az embereken kívül az állatokra is igaz, hogy búcsút kell tőlük venni. Minden állatbarát és állattulajdonos tudja, mennyire lehet szeretni egy állatot. Ha a földi útja véget ér, ugyanúgy űrt hagy maga után a gazdája életében, mint egy emberi lény. Érthető, hogy az állattulajdonosok is igénylik azt, hogy elköszönjenek, és méltó búcsút vegyenek a kedvencüktől. Ezzel egy lépést tehetnek előre azon az úton, ami a gyász lezáráshoz és az elengedéshez vezet.

Cégünk, a Nagydarab Bt. a kisállathamvasztással  kapcsolatos szolgáltatásával minden állat tulajdonos számára szeretne lehetőséget biztosítani a méltó búcsúra. A kisállathamvasztást elsősorban a fővárosban végezzük, de nem zárkózunk el attól sem, hogy vidékre utazzunk, ha egy ügyfelünk azt szeretné. A kisállathamvasztáshoz mobil berendezéssel is rendelkezünk, ezért a kisállathamvasztás helyszíne akár az állat volt otthona is lehet. Törekszünk arra, hogy mi magunk is humánus módon álljunk hozzá a kisállathamvasztás lebonyolításához, és megadjuk az állatnak a végtisztességet.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és aktuálissá válik a kisállathamvasztással kapcsolatos szolgáltatásunkat igénybe vennie, a www.tetemszallitasbudapesten.com címen elérhető honlapon tájékozódhat cégünk pontos tevékenységéről. Bizonyára szeretne több információt megtudni; ebben az esetben pedig lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett +36-30-311-77-88-as telefonszámon, vagy pedig üzenetben!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
telitalp.hu.19marc
A legcsinosabb cipők tavaszra is!

A zord téli hónapokat követően mindenki vágyakozik a kellemes tavaszi időre. A melengető napsugarak és az ébredező természet általános közérzetünkre...

Close