Kövess minket!
  
     

Lépjen be a modern fürdőszobabútorok világába!

Lépjen be a modern fürdőszobabútorok világába!
2017, április 24.

Házunk minden pontját szeretjük igényesen kialakítani. Mikor vendégeket várunk, szeretnénk őket lenyűgözni egyedi megoldásainkkal, berendezésünkkel. Nagy büszkeséggel tölti el az embert, ha elismerő szavakkal méltatják elképzeléseit. A hölgy vendégek előszeretettel látogatják a fürdőszobákat, egy kis smink igazításért. Nyűgözze le barátnőit, és ékesítse lakását modern fürdőszobabútorral!

Ha már elavultnak gondolja e helységének darabjait, akkor érdemes megfontolni a cserét, ám mielőtt belevágna a teljes átalakításba, nem árt felmérni, hogy milyen adottságokkal rendelkezik fürdőszobánk. A fürdőszoba bútoroknál két alap típust különböztetünk meg, álló- vagy fali verziót. Mielőtt döntünk, mindenképpen győződjünk meg a használatra szánt felület falszerkezetéről, a teherbírás miatt. Ebben az esetben nem elhanyagolható, balesetveszélyes, ha nehezebb szekrényt szereltet fel, mint amit a fal elbírna. Legyen kompromisszumképes! Nem csak a mosdó alatti területet használhatjuk ki, gondolkodhatunk tükrös vagy polcos felső szekrényekben is, melyek esztétikus elrendezése szintén hozzá járulhat fürdőszobánk rendeltetésszerű kihasználtságához. Vásárláskor ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a bútorok nyitásához helyigényre van szükség, mert egyáltalán nem mindegy, hogy a kiválasztott darab fiókos vagy ajtós, belseje pedig osztott vagy egyrészes kialakítású. Ha kicsi a fürdőszobánk semmiképp se rendezzük be olyan darabokkal, amik túldíszítettek, mert zsúfoltságot hozhat a végeredmény. A modern fürdőszobabútorok letisztult formát biztosítanak, egyszerűek, de mégis nagyszerűen mutatnak bárhol! Kialakításuknak köszönhetően praktikusan pakolhatunk bele, ennek köszönhetően nem marad elől semmilyen szépítkező eszköz, hajszárító. A tökéletes bútor kiválasztásának lényege, hogy sok minden függ attól, hogy fürdőszobája milyen kialakítású. Ha teljesen újépítésű házba szeretne modern fürdőszobabútort, sokkal könnyebb a helyzete, mert a fürdőszobát alakíthatja a bútorokhoz, természetesen akkor, ha már konkrét elképzeléssel rendelkezik e téren!

Ha már megálmodta, vagy még csak tervben van, hogy modern fürdőszobabútorral gazdagítja otthonát, akkor keressen minket, az Anix Bt.-t! Termékeinket időtálló dizájn jellemzi, hosszú távú befektetés lehet az Ön számára! Tájékozódjon fürdőszobabútorainkról a www.moderndesignbutor.hu oldalon! Kérdés esetén írjon e-mailt a webaruhaz@anix.hu címre, vagy keressen telefonon a 06-70-458-3183-as számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Segítség! A gyerekem ballag az óvodából! – Készüljön az iskolakezdésre!
Segítség! A gyerekem ballag az óvodából! – Készüljön az iskolakezdésre!

A gyerekek nagyon hamar felnőnek. Úgy érezzük, mintha tegnap lett volna, hogy először vittük bölcsődébe, óvodába, és most már arra...

Close