Kövess minket!
  
     

Lelki egészség

Lelki egészség
2014, március 31.

A lelkünk egy megfoghatatlan, gyakorlatilag kategorizálhatatlan, megmagyarázhatatlan dolog. Anatómiailag ugyan nincs, mégis fontos szerepet tölt be az életünkben; a legfontosabbat.

A lelket nem lehet színnel, halmazállapottal illetni, se illattal, se kinézettel; minden emberé különleges, egyedi, sajnos kevesen vannak csak, aki ismerik, és szeretik ezt a bennük szunnyadó csodát.

Az önismeret nagyon fontos. Mivel egy ember lesz csak ott nekünk mindig – saját magunk – így alapvető a saját magunk, a lelkünk ismerete, elfogadása és szeretete.

Gondoljunk bele, milyen emberek vagyunk, mi tenne minket boldoggá? Magunkba tudunk szeretni, amikor a tükörbe nézünk, vagy a fejünket is elfordítjuk?  Amint saját magunkra koncentrálunk, a belső harmóniára, életünkbe beköszönt a béke.

Meditáljunk, figyeljünk oda testi és lelki igényeinkre és vágyainkra; „az ép testben ép lélek” mondás sem hiábavaló. Ápoljuk testünket is, a lélek tárolóját, hiszen az is a miénk, gondoljunk szeretettel önmagunkra. 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
életmód1
Egészséges életmód

A tavasz közeledtével már feléljük tartalékainkat; a téli hónapok ugyanis elemi erőkkel szívják le energiánkat, a sötét és a hideg...

Close