Kövess minket!
  
     

Legyen kiváló alakja személyre szabott edzéssel!

Legyen kiváló alakja személyre szabott edzéssel!
2016, december 29.

Elhatározta, hogy az új esztendőben nem hanyagolja el a rendszeres testmozgást, és az egészséges étkezést sem mellőzi, így minél nagyobb mértékben odafigyelve szervezetére? Szeretne szebb alakot, aminek az érdekében külön időt szánna az alakformálásra? Kiváló lehetőséget nyújt a személyi edzés, aminek során kifejezetten az Ön igényeinek megfelelően tartják az órákat.

Sokan küzdünk azzal a nehézséggel, hogy nem vagyunk elégedettek testünkkel, túlsúly tapasztalható, vagy esetleg nincs elég energiánk. Egy új év kezdete kiemelkedő alkalom lehet arra, hogy változtassunk mindennapjainkon, jelenlegi szokásainkon, és határozottan célba vegyük a pozitív irányba való változást. A rendszeres mozgás ennek érdekében nélkülözhetetlen. Számos lehetőségünk van különféle edzésprogramokon részt venni, amit egyéniségünk szerint választhatunk. Érdemes külön figyelemben részesítenünk a személyi edzést, ugyanis ezzel hatékonyan, rövid időn belül érhetünk el jelentős változásokat. Ha megtaláltuk a számunkra ideális helyszínt, hozzáértő, tapasztalt, és szakképzett oktatók véleményét kérhetjük, és olyan tempóban, illetve időbeosztásban haladhatunk, ahogy nekünk az kedvező.

Testközpontunkban egyénileg tervezett személyi edzéssel, és más edzésprogramokkal is várjuk. Mindent megteszünk a gyors fejlődése érdekében. Amennyiben nálunk veszi igénybe profi módon tartott edzésprogramjaink valamelyikét, biztos lehet benne, hogy izomzata minden része kellően át lesz mozgatva, sőt az otthon előforduló sérülésektől, húzódásoktól sem kell tartania. Szolgáltatásainkról, aktuális akcióinkról tájékozódjon részletesebben a www.testkozpont.hu weboldalunkra látogatva!

Ne hanyagolja el testét, fektessen hangsúlyt az egészséges életvitelre Ön is! Vegye igénybe a személyi edzésünk által nyújtottakat, és legyen elégedett a tapasztalható változásokkal! Tanácsért, felmerülő kérdései, észrevételei esetén keressen bennünket bátran elérhetőségeinken! Hívjon minket a 06-30-5248586 –os telefonszámunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Hozza rendbe egyszerűen autókárpitja sérüléseit!
Hozza rendbe egyszerűen autókárpitja sérüléseit!

Autóülései állapotára való tekintettel már rájuk férne a javítás, ugyanis az állandó igénybevétel miatt kopottá, sérültté váltak? Netán használt autót...

Close