Kövess minket!
  
     

Látogasson rendezvényeket a kisbusz bérlésének lehetőségével!

Látogasson rendezvényeket a kisbusz bérlésének lehetőségével!
2016, április 1.

Sokan éreznek vágyat az iránt, hogy minél több eseményre látogassanak el, minél gyakrabban, és beutazzák az országot, azonban gyakran problémát, kellemetlenséget okoz az utazás módja. Kisbusz bérlésével erre nem lesz gond! Csoportosan útnak indulhatunk, és sofőr igénylésével a vezetés alól is felmentést kapunk. Ezzel a lehetőséggel élve kivétel nélkül mindenki kedvére szórakozhat az adott helyszíneken, majd biztonságban érhet haza a megbeszélteknek megfelelő időben.

Rengeteg rendezvényt tartanak országszerte, sőt ha bátrabbak vagyunk, külföldi úti célokat is kitűzhetünk magunk elé. Tavasszal egyre gyakrabban szerveznek szabadtéri programokat a szórakozni vágyóknak, nyáron pedig érdekes események sorával találkozhatunk, bármerre járunk. A különféle fesztiválok, kiállítások, koncertek emberek tömegét vonzzák. Ha elhatároztuk, hogy mi is útra kelünk, és megvan a pontos helyszín, érdemes kisebb-nagyobb csoportban elindulni, barátinkat és ismerőseinket összefogva. A létszámnak megfelelő kisbusz bérlésével problémamentesen vehetjük célba a kívánt helyszíneket. Szinte minden esetben felmerül az a kérdés, hogy ki töltse be a sofőr szerepét. Teljes mértékben kikapcsolódni akkor tudunk, ha nem kell hazafelé nekünk vállalni a vezetés feladatát. Ennek megoldása lehet a kisbusz bérlése sofőrrel, amennyiben olyan szolgáltatót választunk, aki ezt a lehetőséget biztosítja.

A Silber-Trans Kft. munkatársaiként bármilyen rendezvényre vállaljuk csoportok buszos szállítását. Tudjuk, hogy milyen illúzióromboló képek juthatnak eszébe az események látogatásáról annak, aki kénytelen vezetni az egész út során. Cégünk kisbusz bérlését sofőrrel biztosítja, így ezt tekintve sem kell aggódnia. A www.silbertrans.hu oldalunkon részletesen tájékozódhat járműparkunkról, árainkról, és feltételeinkről is.

Szervezze meg a programokat, az utazás lebonyolítását pedig nyugodtan bízza ránk! Kisbusz bérlésével kapcsolatban kérje minél előbb ajánlatunkat, és mi rövid időn belül visszajelzünk! Elérhetőek vagyunk e-mailben az info@silbertrans.hu címünkön, és telefonon is a 06-20-9113225 –ös számunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
aranykalászos gazda tanfolyam
Legyen sikeres növénygondozással!

A természetben érzi legjobban magát, és munkáját is a növényvilágban szeretné végezni a későbbiekben? Aranykalászos gazda tanfolyamot elvégezve mindezeket közel...

Close