Kövess minket!
  
     

Lábtörlő szőnyegek hatékonysága a tisztaságért

Lábtörlő szőnyegek hatékonysága a tisztaságért
2015, december 29.

Tökéletes megoldást kíván elérni a csapadékos, hideg hónapokban is a tisztaság terén? Érdemes beszerezni mielőbb olyan lábtörlő szőnyeget, amely teljes mértékben megoldja ezt a kérdést. A széles kínálatból ráadásul saját ízlésének megfelelő anyagban, színben, formában juthat hozzá ezekhez a termékekhez.

Azokat a szőnyegeket, amelyek az épületekbe való belépésnél oldanak meg tisztító feladatot, többféle szempont szerint különíthetjük el. Attól függ, hogy kültéren vagy beltéren alkalmazzuk-e, rendelkezik-e nedvszívó képességgel, vagy a szabadban összeszedett sarat húzza le a lábbelinkről. A helyszín meghatározása is fontos, hiszen nem mindegy, hogy egy család által lesz használatos otthonukban, vagy több száz embert foglalkoztató cég bejáratához kívánjuk tenni a lábtörlő szőnyeget. Ha minden hasonló kérdésre választ adtunk, gondolkodhatunk az anyagán, a színén, az alakján, a méretén, és hogy hány darabot szeretnénk belőle. Az egyik leghatékonyabb a sokféle típus közül a szennyfogó szőnyeg, amivel a bejárati ajtón kívül rögtön eltávolíthatóak a szennyeződések cipőinkről. A lábtörlő szőnyegek csapadékos időben nagymértékben segíthetik a cipőtalpak tisztítását.

A jól megválasztott lábtörlő szőnyegek előnyei:

  • Nagy nedvességfelszívó képesség
  • Hatékony szennyfogás
  • Gazdag színkínálat
  • Megbízható tartósság
  • Elcsúszás veszélyét csökkentő megoldás

A szőnyegek világában való eligazodásban segít Önnek a Dr. Padló webáruház! Az egyedi kívánságokat igyekszünk kivétel nélkül teljesíteni, választékunkat pedig folyamatosan bővíteni. Otthon vagyunk minden szőnyeggel, padlóval, lakástextillel kapcsolatos kérdésben. Ezek különféle típusai, így a szennyfogó szőnyeg is máris rendelkezésére áll, ha ellátogat a www.drpadlo.hu weboldalunkra. Akciókkal, teljes körű szolgáltatásainkkal, és hasznos tanácsokkal várunk minden kedves érdeklődőt!

Tartsa tisztán környezetét Ön is korszerű és designos lábtörlő szőnyeggel! Kollégáink szívesen válaszolnak kérdéseire, ha ír nekünk a webaruhaz@drpadlo.hu e-mail címünkre, vagy hív bennünket a 06-20-3707067–es telefonszámon!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
szitanyomás
Személyre szóló ajándékok szitanyomással

Semmi ötlete nincs, hogy minek örülnének nagyon rokonai, munkatársai az ünnepek alkalmából? Ajándékozza meg őket olyan egyedi, személyre szóló, és...

Close