Kövess minket!
  
     

Különleges tetoválások

Különleges tetoválások
2015, október 29.

Tetoválást szeretne, de még gondolkodik annak mintáján, esetleg pontos helyén?
Lehet, hogy már elképzeltük a tetoválást a kiválasztott testrészünkön, de ennyi nem elegendő. Jó, ha teljes mértékben illeszkedik testünkhöz, stílusunkhoz, így a tökéletes döntés megszületéséhez kérjük ki tetoválónk véleményét, és adjunk a hozzáértő szavára.

A tetoválás nagyon sokféle változata ismert ma már. Vannak, akik felismerhető rajzokat készíttetnek, többen különféle ábrákat, esetleg feliratokat, és sokan, nemtől függetlenül, a nonfiguratív tetoválás mellett döntenek. A nonfiguratív egy tetoválás stílus, illetve témakör, éppen úgy, mint ahogyan a maori, az old school, a new school, a buena vista vagy az orintális (japán, kínai) tetoválások. Ezek mind:

  • Egyedi kialakításúak.
  • Személyre szabottan is kérhetőek.
  • Bármelyik testrészre igazíthatóak.
  • Könnyen kiegészíthetőek a későbbiek folyamán más mintákkal.

Minden tetoválás akkor jó és szép igazán, ha saját részre jelent valami fontosat, amit viselője érthet teljes mértékben, hiszen ő a kitaláló. Sokan mondják azok közül, akik tetováltattak már valahova, hogy testük a napló, a tetoválások pedig a jegyzetek, az emlékek – a naplót kitöltő tartalmak, amik az életet írják le.

A testrészünk kiválasztása, ahova majd a tetoválás kerül, alapos átgondolást igényel. Nem csak azért, mert teljes életünkön át velünk lesz, hanem azért is, mert sajnos sok helyen a mai napig kivetnivaló dolog a tetoválás, munka szempontjából – például egy bankban, vagy némely étteremben, ezért érdemes mindig átgondolni.

Tetoválások és piercingek készíttetése esetén rengeteg plusz információt talál a www.tattooszeged.hu honlapon. Állandó kedvezményekkel, barátságos és higiénikus környezettel várjuk a hozzánk ellátogatókat, és minden vendégünk kérésének igyekszünk maximálisan megfelelni. A Sun City Tattoo & Piercing Stúdióban kizárólag minőségi eszközöket és alapanyagokat használunk, a minőségi és életre szóló tetoválás elkészítése érdekében!

Bátran keressen minket kérdéseivel a tattooszeged@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-30/858-6466-is telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Kiemelt Cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Kismama termékek – a gyermeknevelés sikeréért
Kismama termékek – a gyermeknevelés sikeréért

Senki számára nem kérdés, mennyire fontos a megfelelő ápolás és táplálás a kisbabák számára. Annak érdekében, hogy ezek a baba-mama...

Close